Swamp Thing 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Titans ve Doom Patrol'un ardından Swamp Thing... DC evreninden çıkan yeni dizi Swamp Thing'in 2. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

DC Universe dijital yayın platformunun Titans ve Doom Patrol'un ardından izleyiciyle buluşturduğu üçüncü dizisi olan "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle serüvenini anlatmaya başladı.

SWAMP THING EKRAN MACERASINA BAŞLADI!

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing isimli çizgi romanının uyarlaması olan dizinin hikayesi; Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi araştırmacısı Doktor Abby Arcane'in doğup büyüdüğü Louisiana'daki küçük bir kasabada ölümcül bataklıktan doğan bir virüsü araştırırken; bataklığın mistik ve korkunç sırları sakladığını ve artık kimsenin güvende olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto6.jpg

Geride bıraktığımız hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

SWAMP THING 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Mark Verheiden & Doris Egan'ın senaryosunu kaleme alıp, Len Wiseman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Worlds Apart" 07 Haziran 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SWAMP THING 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Kasaba şerifi Lucilia Cable (Jennifer Beals), ortadan kaybolan Alec'i arama girişimlerinde başarılı olamazken, olayın bir kazadan daha fazlası olduğunu düşünen Abby (Crystal Reed), Daniel Cassidy'nin (Ian Ziering) yardımıyla Alec'in video yayınlarına erişir.

Abby'nin ilgilendiği hastalarından biri olan Susie Coyle (Elle Graham) hastaneden kaçtığında, Abby ve Matt (Henderson Wade) onu bataklığa kadar takip eder. Abby, orada Susie'nin daha sonra Alec Holland olarak tanımladığı bir yaratık olan Swamp Thing ile karşılaşır.

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto1.jpg

Alec, korkunç derecede iri ve büyük, Swamp Thing olarak bilinen bitki bazlı bir yaratığa dönüşümüne anlam vermek için mücadele ederken; Avery (Will Patton), biyolojik hızlandırıcıyı ilk geliştiren bilim adamı olması nedeniyle yeşil virüsten sorumlu olan Jason Woodrue (Kevin Durand) ile tanışır ve Jason'dan bu salgını durdurmasını ister.

Maria Sunderland (Virginia Madsen) ise ölen kızı Shawna (Given Sharp) ile iletişim kurmak için Madame Xanadu'dan (Jeryl Prescott) yardım ister.

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto2.jpg

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto3.jpg

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto4.jpg

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto5.jpg

19-06/03/swamp-thing-1x02-foto7-1559520710.jpg

19-06/03/swamp-thing-1x02.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin