Silicon Valley 6. sezonuyla final yapıyor! Silicon Valley final sezonu ne zaman?

HBO'nun popüler komedisi Silicon Valley'in 6. sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı netlik kazandı! Silicon Valley final sezonu detayları...

HBO, aylar süren spekülasyonların ardından "Silicon Valley"in yaklaşmakta olan 6. sezonunun final sezonu olacağını doğruladı.

SILICON VALLEY 6. SEZON DETAYLARI

Henüz ön prodüksiyon aşamasında olan altıncı sezonun toplam bölüm sayısı diğer sezonlardan farklı olarak 7 bölüm olacak.

Dizinin ilk ve beşinci sezonları 8, diğer sezonları ise 10 bölümden oluşuyor.

19-06/01/silicon-valley-hbo.jpg

SILICON VALLEY FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki, Silicon Valley'in final sezonu bölümlerini ne zaman izleyebileceğiz? Konuyla ilgili henüz resmi bir başlangıç tarihi verilmiş değil ancak sezonun sene sonlarına doğru prömiyerini yapacağı belirtiliyor.

Silicon Valley yürütücü yapımcı/showrunnerları Mike Judge ve Alec Berg konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

"Silicon Valley bizim için kariyer ve yaşam özetimiz gibi oldu. Onu ümitsizce ve çılgınca özleyeceğiz. Ancak 6. sezonun Pied Piper'ın yolculuğu için uygun bir sonuçlanma olacağını düşünüyoruz. HBO'daki iş ortaklarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimize sonsuza kadar teşekkür borçluyuz. Bir noktada, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için yapabileceğimiz çok şey var."

19-06/01/silicon-valley-final-sezonu.jpg

Dizinin ortak showrunner'ı Alec Berg'in, ortak yaratıcısı olduğu HBO komedisi Barry'e zaman ayırmak zorunda kalması nedeniyle Silicon Valley'ın 6. sezonu ileri bir tarihe ertelenmişti.

Judge & John Altschuler ve Dave Krinsky ortak yaratıcılığında hazırlanan Silicon Valley, Silikon Vadisi'ndeki girişimcilik hayatını eğlenceli bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

"SILICON VALLEY" KADRO BİLGİLERİ

Dizinin oyuncu kadrosunda Thomas Middleditch (Richard), Zach Woods (Jared), Kumail Nanjiani (Dinesh), Martin Starr (Gilfoyle), Amanda Crew (Monica), Jimmy O. Yang (Jian-Yang), Suzanne Cryer (Laurie Bream), Matt Ross (Gavin Belson) ve Josh Brener (Big Head) gibi isimler rol alıyor. T.J. Miller ise Erlich Bachman rolüyle ilk dört sezon boyunca hikayede yer aldı.

Silicon Valley'in yürütücü yapımcı kadrosuna bakacak olursak karşımıza Judge ve Berg ile birlikte Clay Tarver, Michael Rotenberg, Tom Lassally, Jim Kleverweis, Lew Morton, Jamie Babbit, Ron Weiner, Sarah Walker ve Daisy Gardner gibi isimler çıkıyor.

"Silicon Valley" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin