Erkenci Kuş Can neden gözlük takıyor?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta Can Yaman neden güneş gözlüklerini hiç çıkarmıyor? Başarılı oyuncudan açıklama geldi!

Nurşah
17 Aralık 2018 - 09:28
Yeni Bölüm

Yaz aylarında yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş dizisi, yeni sezonda da devam etti ve cumartesi akşamlarının en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulabildi. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolde yer aldığı Erkenci Kuş dizisi geçtiğimiz cumartesi günü yine ekranlardaydı. Eğlence dolu bölümde Can karakterinin gözlüklerini gözünden çıkarmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı! Erkenci Kuş Can neden gözlük takıyor?

 18-12/17/erkenci-kus-can-gozluk.jpg

Erkenci Kuş Can neden gözlük takıyor?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü boyunca Can gözlüklerini hiç çıkarmadı... Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan bu detay sosyal medyada da arananlar arasına girdi bile... Geçtiğimiz hafta Altın Kelebek'te En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu seçilen Can Yaman, sahneye de gözlükleri ile çıkmıştı...

18-12/17/erkenci-kus-can-neden-gozluk-1545029363.jpg

Merak edilen bu konuya Can Yaman Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla açıklık getirdi ve paylaşımında şunları söyledi:

Önümüzdeki 2 bölüm gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı gözlükle olacağım, ama aşk dolu bakışmalardan bir şey eksilmeyecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin