Oyuncu Emre Kınay Vurgun dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Gold Film tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve bir süredir hazırlıkları devam eden Vurgun dizisinin kadrosuna bu kez de EMre Kınay katıldı.

Merve Mutlu
17 Aralık 2018 - 09:42
Magazin

Gold Film tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Vurgun dizisinin kadrosuna muhteşem isimler dahil olmaya devam ediyor. Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın rol alacağı Vurgun dizisinin ekibine bu kez de başarılı oyuncu Emre Kınay dahil oldu. 

18-12/17/emr-ekinay-kimdir.Jpeg

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Altan Dönmez'in oturduğu, kadrosunda ise Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Begüm Birgören, Filiz Ahmet, Altan Erkekli ve Meryem Uzerli gibi başarılı isimlerin rol aldığı Vurgun dizisine son olarak da başarılı oyuncu Emre Kınay katıldı. Emre Kınay dizide, Kemal'in (Erkan Petekkaya) aynı zamanda aile dostu da olan ortağı Vedat rolünü canlandırıyor. 

Ocak ayında başlaması planlanan Vurgun dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı ve oyuncu Emre Kınay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu haberi doğruladı.

18-12/17/emre-kinayy.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin