Sıfır Bir 5. sezon yayın tarihi belli oldu! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sıfır Bir 5. sezon yayın tarihi belli oldu! Sevilen internet dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde!

Nurşah
17 Aralık 2018 - 10:38
Yeni Bölüm

Blutv'nin sevilen internet dizisi Sıfır Bir 5. sezon yayın tarihi belli oldu! Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda eden diziden yeni sezon müjdesi geldi! Sıfır Bir yeni sezon ne zaman başlayacak?

 18-12/17/sifir-bir-5-sezon.jpg

Sıfır Bir 5. sezon ne zaman başlayacak?

Bir fenomen haline gelen dizi 4. sezon finali ile izleyenlerini büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Ekrana gelen son bölümü ile dengelerin tamamen değişeceğini ve pek çok değişiklik yaşanacağını işaret eden Sıfır Bir dizisinin yeni sezonu da büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin hayranlarını sevindirecek haber en sonunda geldi! 

Savaş karakterini canlandıran sevilen oyuncu, dizinin yeni sezon tarihini paylaşılan videoda duyurdu... Sıfır Bir 5. sezon bölümleri ile 23 Ocak 2019 Çarşamba günü meraklı bekleyişteki izleyicisi karşısında olacak! Sevilen dizide verilen kayıpların ardından nelerin değişeceğini yeni sezonda öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin