Erkenci Kuş dizisinin çekimleri tamamlandı! Finale sayılı gün kaldı...

Geçtiğimiz yaz sezonundan beri ilgiyle takip edilen Erkenci Kuş'un çekimleri en sonunda tamamlandı!

Nurşah
01 Ağustos 2019 - 17:49
Gündem

Star Tv ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi final için gün saymaya başladı! Sevilen romantik komedi dizisinin çekimleri de en sonunda tamamlandı...

19-08/01/erkenci-kus-bitiyor.jpg

Erkenci Kuş'un çekimleri tamamlandı!

Oyuncu kadrosunda Can Yaman, Demet Özdemir, Birand Tunca, Öznur Serçeler gibi genç kuşaktan isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren izleyici tarafından olumlu yorumlarla karşılanmıştı. 6 Ağustos Salı günü ekrana gelecek olan 51. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek olan sevilen dizinin çekimleri de dün akşam itibarıyla tamamlandı!

19-08/01/erkenci-kus-cekimler-tamamlandi.jpg

Gold Film imzası taşıyan dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Twitter hesabı üzerinden Erkenci Kuş çekimlerinin sona erdiğini duyururken tüm oyuncularına ve ekibe teşekkürlerini şu sözlerle iletti:

Erkenci Kuş dün akşam set sürecini ramamladı. Senaristlerimiz Ayşe Kutlu, Aslı Zengin, Saygın ve Feti Kantarcı'ya; yönetmenimiz Çağrı Bayrak'a; tüm teknik ekibe; başta Demet Özdemir ve Can Yaman olmak üzere bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hoşça kalın, sevgiler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin