13 Reasons Why 3. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman?

13 Reasons Why dizisinin merakla beklenen yeni sezon tarihi en sonunda belli oldu! 13 Reasons Why 3. sezon ne zaman başlayacak?

Nurşah
01 Ağustos 2019 - 17:20
Kültür Sanat

Netflix yapımı sevilen gençlik ve dram dizisi 13 Reasons Why 3. sezon fragmanı en sonunda yayınlandı! Uzun bir süredir merakla beklenen dizinin yeni sezon yayın tarihi de izleyici ile paylaşıldı! 13 Reasons Why 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

19-08/01/13-reasons-why-yeni-sezon-fragmani.jpg

13 Reasons Why 3. sezon konusu

Hannah Baker'ın intiharından sonra oluşan gizemi çözmekle geçen 2 sezonun ardından 13 Reasons Why dizisinin yeni sezonunda Clay ve arkadaşlarını yepyeni bir olay bekliyor. Dizinin 3. sezonunda; yaptığı zorbalıklar ile tanınan ve arkadaşları arasında bir korku figürü haline gelen Bryce Walker'ın ölümünün peşine düşülecek...

19-08/01/13-reasons-why-3-sezon-ne-zaman-basliyor.jpg

13 Reasons Why yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kadrosuna eklenen yeni oyuncular ve çözmeye çalıştıkları yeni gizem ile izleyenlerini ekran başına kilitleyecek olan 13 Reasons Why'ın merakla beklenen yeni sezon yayın tarihi de en sonunda belli oldu. Geçtiğimiz dönemlerde yeni sezonun Eylül- Ekim gibi yayınlanacağına dair çıkan dedikoduların ardından Netflix son noktayı koydu. 13 Reasons Why yeni sezonu ile 23 Ağustos Cuma günü izleyicilerinin karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

13 Reasons Why yeni sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin