Kubilay Aka ve Miray Daner neden ayrıldı? Oyuncu Hilal Altınbilek ile mi birlikte?

Çukur'un yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka'nın yeni aşkı kim?

Merve Mutlu
01 Ağustos 2019 - 16:19
Magazin

Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka ve Miray Daner yaklaşık 2 buçuk yıldır süren birlikteliklerini geçtiğimiz gün noktaladılar. Ayrılık haberini sevgi sözcükleri ile duyuran ve ihanet yüzünden bitmediğini paylaşan Aka, yeni sevgilisi ile görüntülendi.. 

19-08/01/miray.png

Vatanım Sensin dizisinin setinde başlayan ve 2 buçuk yıl devam eden Miray Daner - Kubilay Aka aşkının bittiği, Aka'nın sosyal medya paylaşımı ile öğrenildi. 

"Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz.

Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım." sözleri ile ayrıldıklarını açıklayan Aka'nın duygusal sözleri, bugün yayınlanan haberler ve tanıkların açıklamaları ile değersizleşti. 

19-08/01/kubilay-aka-miray-daner.png

İlk olarak 2. sayfa'nın paylaştığı iddialara göre: İkilinin ayrılık haberlerininn olduğu akşam, Kubilay Aka'nın oyuncu Hilal Altınbilek ile Emirgan’da "Gizli Kalsın" adlı mekanda eğlendiği ve çiftin mekandan el ele çıkarken görüldüğü söylendi. 

Aynı akşam için Kadraj Magazin'in yakaladığı görsellerde de Aka'nın yanındaki kadın arkadaşı ile samimi pozları olduğu ortaya çıktı. 

19-08/01/kadraj-magazin.png

Haberin basında yer almasının ardından; iki oyuncuyu gören bazı kişiler yaptıkları açıklamada bu haberi doğrulayıcı yorumlar yaptılar. Miray Daner, Kubilay Aka ya da Hilal Altınbilek'ten ise henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi...

19-08/01/hilal.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin