Afili Aşk'ın AyKer fanları diziye de konu oldu!

Aflli Aşk dizisinin fan grubu AyKer, yeni bölümde beklenmedik bir sürprizle karşılaşacak...

Nurşah
01 Ağustos 2019 - 16:14
Gündem

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in yer aldığı Afili Aşk dizisi kısa sürede kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratmayı başardı. Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizinin 9. bölümünde AyKer fanlarını bir sürpriz bekliyor!

19-08/01/afili-ask-9-bolum-ayker.jpg

Afili Aşk'ın AyKer fan grubu diziye konu oldu!

Kısa sürede reyting listelerinde lider konuma yerleşen Afili Aşk'ta Ayşe karakterini canlandıran Burcu Özberk ile Kerem karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul'ın dizi içerisindeki uyumları izleyici tarafından oldukça beğenildi. İkili için sosyal medyada AyKer fan grubu bile oluşturuldu... 

19-08/01/afili-ask-ayker-fan.jpg

Sosyal medyada AyKer etiketi altında bir araya gelen hayran grubunu, Afili Aşk'ın 7 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümünde büyük bir sürpriz de bekliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında, bir reklam kampanyası için bir araya gelen Ayşe ile Kerem'in sosyal medyada üne kavuşması anlatılıyor. Tüm bunların yanında Volkan karakteri tarafından söylenen, "Çok iyi çıkış yakaladık Muhsin Amca, hatta AyKer fan club bile kurmuşlar." sözleri dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyada etkin olan AyKer grubuna göz kırpan Afili Aşk dizisi, bu hareketi ile hayranlarının yüzünü gülümsetecek gibi görünüyor... 

Afili Aşk 9. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin