Halka devam edecek mi? Hande Erçel'in ismi Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan ile geçiyor...

TRT 1'in sevilen dizisi Halka yeni sezonda ekran macerasına devam edecek mi? İşte Halka hakkında merak edilenler...

Nurşah
01 Ağustos 2019 - 15:27
Gündem

Oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan gibi sevilen isimlerin yer aldığı Halka dizisi yeni sezonda yayınlanacak mı? Halka'nın sevilen oyuncusu Hande Erçel yeni sezonda hangi dizide rol alacak?

19-08/01/halka-devam-edecek-mi.Jpeg

Halka dizisi devam edecek mi?

Yaz dönemi öncesinde, final yaparak izleyicilerine veda edeceğine ilişkin söylentilerin ortaya çıktığı Halka'nın, sezon finali yapması hayranlarının gönüllerine su serpti. Polisiye ve dram türleri ile dikkatleri çeken Halka, yaz sezonu arasında kadrosunda yaşanan ayrılıklarla konuşuldu ve final söylentileri kulislerde tekrar konuşulmaya başlandı.

Aradan geçen süre zarfında Halka dizisinden gelen haberler pek de iç açıcı gibi görünmüyor... Halka dizi projesinin rafa kaldırıldığı ve yeni sezonda izleyici karşısında olmayacağı söylentiler arasında yer alıyor...

19-08/01/hande-ercel-yeni-dizi.jpg

Hande Erçel yeni sezonda hangi dizide rol alacak?

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise; Halka dizisinin projesi an itibarıyla rafa kalkmış gibi görünüyor. Dizide Müjde Akay karakterini canlandıran genç oyuncu Hande Erçel'in adı ise yeni televizyon dizisi Kurşun'da geçiyor. Most Productions tarafından izleyici karşısına çıkartılacak olan dönem dizisinde Engin Altan Düzyatan da başrolde yer alacak. Engin Altan Düzyatan'a partner olarak Cansu Dere ve Neslihan Atagül gibi sevilen isimler de gündeme gelmişti. Konu ile ilgili resmi açıklamalar henüz paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin