Erkenci Kuş İspanya'da yayınlanacak!

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş İspanya'da da yayına girecek!

Nurşah
07 Şubat 2019 - 13:53
Gündem

Türk dizileri yurt dışı pazarında kendisini göstermeye ve hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Star Tv'nin her bölümü ilgi ve kahkahalar eşliğinde takip edilen dizisi Erkenci Kuş İspanya'da yayına girecek!

19-02/07/erkenci-kus-ispanya.jpg

Erkenci Kuş İspanyol ekranlarında!

Gold Film imzası taşıyan iddialı dizi Türk televizyonlarını fethettikten sonra yurt dışı pazarında da iddiasını gösteriyor. Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin mükemmel bir uyum yakaladığı Erkenci Kuş Mediaset Espana tarafından Divinity kanalında gösterilmek tarafından satın alındı...

19-02/07/erkenci-kus-ispanya-da-yayinlanacak.jpg

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin İspanya'da gördüğü ilginin ardından ülkedeki Türk dizilerine olan eğilim artış göstermişti. Ranini'de yer alan habere göre Medcezir, Elif, Adını Feriha Koydum gibi sevilen Türk dizileri de İspanya'da yayına girecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin