Vurgun dizisi 1. bölüm yayınlandı bakın Vurgun'da neler oldu!

Merakla beklenen Vurgun dizisinin 1. bölümü yayınlandı. Dizinin detaylarına gelin birlikte bakalım..

Merve Mutlu
07 Şubat 2019 - 13:35
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın rol aldığı, Filiz Ahmet, Emre Kınay ve Begüm Birgören gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği, Fox'un yeni dizisi Vurgun'un müjdesi uzun zaman önce verilmiş ve gözler diziye çevrilmişti.

Merakla beklenen Vurgun dizisinin 1. bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı ve ilgiyle izlendi. İşte Vurgun dizisinin ilk bölümündenden özetler.. 

19-02/07/yogun.png

Vurgun 1. bölümde neler oldu?

Vurgun dizisinin 1. bölümünde hikayenin genel bir özeti anlatıldı ve neler olduğu görüldü ancak ilerleyen bölümlere dair çok fazla ipucu verilmedi. Yayınlanan ilk bölüm, 2009 yılında bir yoğun bakım ünitesinde başladı. Üniteden çıkan doktor Erdoğan, aynı zamanda yeğeni olan Kemal Vardar'ın komada olduğu haberini, Kemal'in yakınlarına verdi. Herkesin büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşadığı bu haberin ardından, olayın yaşandığı günün bir gün öncesinde neler olduğu gösteriliyor. 

19-02/07/dogum.png

Kemal Vardar ve Reyhan, akrabaları ve aileleri ile birlikte çocuklarının doğum gününü kutluyor ve mutlulukla video çekiyorlardı. Reyhan ve Kemal birbirlerine çok aşıktı. Ancak Kemal, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyandı ve sahip olduğu fabrikaya gitti. Ancak şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirdi. Mahsur kaldığı asansörde yaralanan Kemal, ne olduğunu anlayamadı ve hastaneye kaldırıldı.

19-02/07/kemal.png

Dizide yeniden bir zaman akışı yaşandı ve aradan geçen 10 yılın sonunda, doktorlar Kemal'in öldüğüne emindir. Kemal komadayken geri kalan herkes hayatlarına devam etmiştir. Reyhan, kocası Kemal'i hastanede ziyaret etmeye devam etmiştir ve hâlâ çok sevmektedir. O sırada hemşire Asya da Kemal ile özel olarak ilgilenmektedir. Öyle ki, hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir. 

19-02/07/reyah.png

"Sen uyan sevgilim. Sen uyandığında ben ölecek olsam da, sen uyan. Sen uyan, ben ölmeye hazırım.." diyen Reyhan'ın çok saklı bir sırla yaşadığı anlaşıldı. Bahsetmediği bir suçundan olayı sessizce kocasından af dileyen Reyhan kocasını hemşire Asya'ya emanet ediyor. 

Asya, Kemal'e sanki uyanıkmış ve sevdiği biriymiş gibi özenle davranmakta hatta duymadığını bildiği halde onunla konuşup onunla film izlemektedir. Aradan geçen 10 yılın ardından yine öyle bir günde, Kemal'in durumundaki bir değişiklik Asya'nın dikkatini çeker. 

Kemal'in ortağı Vedat, Kemal'in uyanmasını istemiyor, uyansa da her şeyi hatırlamasından korkuyor. "Kemal Vardar ben hazır olana kadar uyuyacak" diyen Vedat, büyük bir korkusuyla karşılaşmaya hazırlanırken, Asya da "Kemal uyanırsa yüzüne bakamam" diyerek büyük bir korku içine girer. Ancak Kemal'e "Seni koruyacağım" sözü verir. 

19-02/07/kemsl-br.png

Sonunda Kemal komaya girmesinin üzerinden geçen 10 yılın sonrasında büyük bir mucizeyle uyanır. Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda, Kemal’i hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir.

19-02/07/kemal-v.png

Kemal, uyandıktan sonra kardeşi Kayhan, onu karısının yanına götürür. Reyhan, Kemal’i karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Ancak Kemal, masada duran evlilik fotoğraflarına bakınca büyük bir şok geçirir. Reyhan, Kemal'in en yakın arkadaşı Veli ile evlenmiştir. 

19-02/07/reyhann.png

Vedat, Reyhan ve Kemal için yüzleşme vakti artık gelmiştir. Karısı ve en iyi arkadaşının arkasından iş çevirerek evlenmesinin şokunu henüz yaşarken Vedat'a saldırdığı anda gelen oğlu Kerem, "Baba!" diye seslenerek korkuyla Vedat'a sarılır. Bu durum Kemal için daha büyük bir yıkım olmuştur. 

19-02/07/kero.png

Oğlu, babasını Vedat sanarken Kemal'in bu yıkımı Reyhan'ın da sinir krizi geçirmesine neden olur. Her şeyin bir anda yok olduğu gecede, Kemal'i dağ evine götürürler. Reyhan da kendisine Kemal'in uyandığını söylemeyen Vedat'a kızgındır. 

Bölüm sonunda ise bahçede gördüğü küçük kız, annesinin Reyhan, babasının da Vedat olduğunu söyleyince Kemal bir hüsran daha yaşar. Bu şekilde sona eren Vurgun 1. bölümün ardından, gözler 2. bölüme çevrildi. 

Vurgun 2. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin