Erkenci Kuş neden final yapıyor?

Sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş neden final yapıyor? Ne zaman bitecek?

Nurşah
23 Temmuz 2019 - 15:20
Gündem

Star Tv ekranlarının başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş final kararı ile sevenlerini üzdü. Bu akşam 49. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi hakkında merak edilenler... Erkenci Kuş neden final yapıyor? Sevilen dizi ne zaman bitecek?

19-07/23/erkenci-kus-neden-final.jpg

Erkenci Kuş neden final yapıyor?

Geçtiğimiz sene Haziran ayında yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş, gösterdiği başarı ile ismini yeni sezona da yazdırmıştı. Başrolde yer alan Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin gösterdiği uyum ile uzun süre başarılı bir grafik sergileyen diziden geçtiğimiz hafta final kararı geldi.

Dizinin final kararını yapımcı Faruk Turgut, sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle açıkladı:

Erkenci Kuş'un 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52. bölüm kurban bayramına denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölümde final olmasına karar verilmiştir.

Erkenci Kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onların da hakkıdır. Kalan 3 bölümün keyfini çıkarın. Teşekkürler.

Star Tv ile anlaşma süresinin sona ermesi final kararı olarak gösterilirken, Erkenci Kuş'un son dönemlerde reytinglerde yaşadığı düşüşün bu kararda etkisi olup olmadığı hala merak konusu...

19-07/23/erkenci-kus-final-ne-zaman.jpg

Erkenci Kuş ne zaman final yapacak?

Romantik komedi türündeki konusu ile izleyenlerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan dizi için final çanları çalmaya başladı. Erkenci Kuş 6 Ağustos Salı akşamı ekrana gelecek olan 51. bölümle final yaparak izleyicilerine veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin