Filmden diziye uyarlanan Lord of the Rings'in ilk oyuncusu açıklandı!

Sevilen yapımın dizi uyarlamasının hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2019 - 15:30
Kültür Sanat

Ünlü yazar J. R. R. Tolkien'in kaleme aldığı ve dünya çapında ciddi bir hayran kitlesine sahip olan epik fantezi türündeki Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) filme çevrildiğinden beri dünya çapında büyük bir etki yarattı.

19-07/23/yuzuklerin-egendisi.jpg

Sevilen serinin dizi olarak uyarlanacağı müjdesini de sitemizden sizlerle paylaşmıştık. Popüler online yayın platformlarından biri olan Amazon, 2017 yılında Yüzüklerin Efendisi'nin televizyon yayın haklarını, söylentilere göre 250 milyon dolar gibi yüksek bir rakamla satın almıştı. 

Çeşitli platformların, diziye ait yayın haklarını satın alabilmek için sıraya girip sıkı bir rekabete giriştikleri teklif yarışını kazanan Amazon'un projesi, bir süredir merakla bekleniyor. Yapılan sözleşmenin herhangi bir televizyon dizisi için en yüksek rakamların döndüğü sözleşme olduğu söylenirken, dizinin hazırlık çalışmaları da devam ediyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisinde kim rol alacak?

19-07/23/avustralyali-aktris-markella-kavenagh-canland.png

JD Payne ve Patrick McKay'in (Star Trek 4) hazırlayacağı dizinin ilk oyuncusu belli oldu. Ranini'nin haberine göre: Bu yıl içinde prodüksiyonun başlaması ve 2021'de ekrana gelmesi planlanan dizide Tyra karakterini Avustralyalı aktris Markella Kavenagh canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin