Erkenci Kuş'un Osman'ı Ali Yağcı'nın yeni dizisi Sadece Sen'in hazırlıkları devam ediyor!

Karga Seven tarafından hazırlanan yeni yazlık dizi Sadece Sen'in hazırlıkları devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 17:09
Yeni Bölüm

Fox ekranları için hazırlanan ve bir süredir çalışmaları devam eden Sadece Sen kod adlı yazlık dizinin cast çalışmaları hızlandırıldı. Erkenci Kuş dizisinde Osman karakterini canlandıran Ali Yağcı'nın ismi ilk açıklanan oyuncu olduğu diziye yeni oyuncular da dahil oldu. 

19-04/18/sadece-sen-1555596757.png

Karga Seven tarafından hazırlıkları yapılan ve Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yazlık dizinin kadrosuna yeni katılan oyuncular: Aslıhan Malbora ve Ali Gözüşirin oldu. Şimdilik yalnızca bir kod ada sahip olan yeni dizinin çekimlerine mayıs ayının ilk haftasında başlanması bekleniyor. 

Ender Mıhlar'ın yönetmen koltuğuna oturacağı konuşulan dizinin Burak karakterini Ali Yağcı'nın canlandıracağı kesinleşirken, Selin karakterini canlandıracak olan başrol oyuncusunun Özge Gürel olacağı iddia edilse de henüz net bir açıklama gelmedi. 

Sadece Sen dizisinin konusu ne?

Çalışmaları devam eden ve yaz boyunca Fox ekranlarında izleyici karşısında olacak olan Sadece Sen dizisi: Burak ve Selin adındaki iki ayrı insanın, birbirinden habersiz bir şekilde aynı villayı alması ile başlayacak bir romantik komedi olacak. 

Dizi hakkında gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin