Arka Sokaklar 514. bölümde neler olacak? Ali ölecek mi? Alp Korkmaz diziden ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. "Ali ölecek mi?" sorusu ise büyük merak uyandırdı..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 10:45
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın rol aldığı; Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan dizisi Arka Sokaklar'ın 514. bölümünde heyecan ve dram zirveye tırmanacak. Alp Korkmaz'ın canlandırdığı Ali ölecek mi? Bu yaşam savaşı herkesi etkileyecek.. 

19-04/19/ali.png

Arka Sokaklar Ali ölecek mi?

Rıza babanın damadı olan ve Asaf'ın eline düşen Ali tehlike altındaydı Bütün ekip Ali'yi bulmak ve kurtarmak için seferber olurken, Asaf, Ali'yi birkaç yerinden bıçaklayarak ormanlık alandan ayrılmıştı. Ağır yaralanan Ali, ağaca bağlı bir şekilde ve kanlar içinde ölüm kalım savaşı verirken ekip yetişmiş ve ilk müdahalesini yapmıştı. Hastaneye kaldırılan Ali'nin, aldığı bıçak darbelerinden birinin karaciğerine büyük hasar verdiği ve acilen nakil yapılması gerektiği öğrenilmiş, zor bulunan kan grubuna uygun tüm ekip ve polis teşkilatı seferber olmuş ancak hiç kimsenin dokusu uyum sağlamamıştı. 

19-04/19/alp-korkmaz.png

Rıza Baba en sonunda Ali'nin hapisteki öz babasına giderek ondan doku istemişti. Yapılan tahliller sonucunda karaciğer nakli yapılması uygun görüldü. Ali için yeniden bir umut doğdu ancak o sırada yeniden iç kanaması başlayan Ali ameliyata alındı. Hayati tehlikesi devam eden Ali'nin ameliyat sırasında kalbinin durması ise büyük üzüntü yarattı.

19-04/19/arka-sok.png

Ali'nin tekrar hayata döndürülüp döndürülmediği belli olmazken, dizinin yeni bölümünde üzerine Türkiye bayrağı örtülü bir tabutun olması ve Zeliş'in bunun haberini yapması dikkat çekti. "Ali öldü mü yoksa ölen bir başkası mıydı?" sorusunun cevabını ise bu akşam yayınlanacak olan 514. bölümde öğreneceğiz.. Ali'nin ölmesi durumunda ise oyuncu Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar serüveni sona erecek... 

Arka Sokaklar 514. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin