Gülse Birsel Kitle İletişim Özel Ödülü'nün sahibi oldu!

Başarılı oyuncu ve senarist Gülse Birsel başarısını bir ödülle daha taçlandırdı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 10:51
Gündem

Şimdilerde Jet Sosyete dizisi ile ekranlarda kahkaha tufanı estiren senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Türkiye'de yıllardır yarattığı komedi türündeki yapımlarla adından sıkça söz ettirdi. Özellikle Türkiye'de güldüren kadın olmak konusunda büyük bir başarı sağlayan Birsel, yine bir ödülün sahibi oldu.  

19-04/19/birsel.jpg

Kariyerinde Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi 3 büyük komedi türü yapımın senaristliğini yapan ve kendisi de o projelerde başarı ile yer alan Gülse Birsel, senaryosunu yazarak kadrosunda Engin Günaydın ve Demet Evgar gibi başarılı isimleri buluşturduğu son filmi Aile Arasında ile de büyük bir başarı yakalamıştı. 

Başarılı işleri ile her daim adından söz ettiren Gülse Birsel, Kitle İletişim Ödülü'nün sahibi oldu. Bu mutluluğunu Instagram hesabından takipçileri ile paylaşan Birsel paylaşımına, "Ankara Uluslararası Film Festivali bana Kitle İletişim Ödülü veriyor. Büyük onur ve heyecan, içtenlikle orada olmak isterdim. Çok çalışmanın en güzel tarafı: Böyle müthiş ödüller. Çok çalışmanın en berbat tarafı: Bu ödüller şehir dışında veriliyorsa gidemeyip, ev hali ve yazmaktan teki kısılmış gözlerle teşekkür videosu yollamakla yetinmek zorunda kalmak. Çok teşekkürler @ankarauff"

notunu düştü.

19-04/19/gulse-birsel.png

Şimdiye kadar rol aldığı ve senaryosunu da kendi yazdığı Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinden kesitlerin yer aldığı kolaj videosunda ayrıca, yine senaryosunu kendi yazdığı ve rol aldığı Aile Arasında filmi ile 7 Kocalı Hürmüz adlı projeden de görüntüler yer aldı. Ancak yoğun set temposu nedeniyle çalışmak ve bölümü yetiştirmek zorunda olan Birsel, sahnede almayı hayal ettiği ödülü maalesef elden alamadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin