Halka final mi yapacak? Yeni sezonda devam edecek mi?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizi Halka final mi yapacak? Yeni sezon ile ilgili son gelişmeler haberimizde yer alıyor...

Nurşah
19 Nisan 2019 - 11:26
Gündem

Başarılı ve sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Halka dizisinin final yapıp yapmayacağı bir süredir merak ediliyor. Es Film imzası taşıyan dizi yeni sezonda da devam edecek mi?

19-04/19/halka-final-mi-1555661618.jpg

Halka final mi yapıyor?

Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım gibi genç kuşaktan isimlerin yanında Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal gibi usta oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Halka dizisi TRT 1 ekranlarında ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Reytinglerdeki durumu göz önüne alındığında ise dizinin önümüzdeki sezona kalıp kalmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor...

19-04/19/halka-2-sezon-olacak-mi.jpg

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise; TRT 1 eğer yeni sezon için onay vermezse Halka dizisi önümüzdeki sezon, dijital platformlarda yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam edebilir ve Blutv'de teklif almış bile. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin