Çarpışma Veli ölüyor mu? Yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı!

Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Veli Cevher'in hayatı tehlikede..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 11:42
Yeni Bölüm

Başrolleirinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Alperen Duymaz (Kerem), Elçin Sangu (Zeynep), Melisa Aslı Pamuk (Cemre) ve Onur Saylak'ın (Veli Cevher) rol aldığı, Show tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çarpışma'nın 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Veli Cevher'in hayatı tehlikede!

19-04/19/vel.png

Çarpışma Ivan neden Veli'nin peşinde?

Hapishanede büyümüş olan Ivan Sokurov, acımasız oluşu ile ün salmış ve uluslararası bir kara para çetesinin de tetikçiliğini yapmakta olan biridir. Dizide paralarına el koyan Kadir’e ve paralarını kaptırdığı Veli’ye düşman olmuş ve Kadir ile Veli’nin peşine düşmüştür. Ivan’ın yolu Cansız ile de kesişir ve birlikte kanlı saldırılarda bulunacaklardır.

Çarpışma Veli Cevher ölecek mi?

19-04/19/van.png

Veli Cevher'in hayatının dönüm noktası olan ailesini kaybetmesinin arkasındaki isim olan Ivan, bu kez hem Kadir hem de Veli için gelmiştir. İlk hedefi de Veli Cevher olacaktır. Veli Cevher'i köşeye sıkıştıran Ivan, acımasız yüzünü bir kez daha gösterecektir. 

Cevher'in "Adamlarına söyle, vakit varken sıksınlar. Çünkü buradan çıktığımızda, ki çıkacağız, ben seni kurşunla öldürmem. Seni toprağa gömerim." sözlerine Ivan'ın ben ne yaptım ki sana sorusu ile ti'ye alan bir cevap vermesi üzerine "Son toprağı atarken üstüne, öğrenirsin şeker çocuk." sözleri meydan okudu. Ancak hemen ardından Zeynep'in Veli'yi araması ile Veli'nin "O telefonu açmam için kemiklerimi kırman lazım." sözlerine Ivan, "O kolay." cevabını veriyor. 

Veli Cevher'in, Ivan'ın elinden kurtulup kurtulmayacağı merak konusu olurken, gözler Çarpışma'nın yeni bölümüne çevrildi. 

Çarpışma 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin