Payitaht Abdülhamid sezon finali ne zaman? Sevilen dizinin yeni sezonu olacak mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu olacak mı? Sezon finali ne zaman? İşte detaylar...

Nurşah
19 Nisan 2019 - 11:50
Gündem

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in sezon finali ne zaman yayınlanacak? Halihazırda geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonu olacak mı? İşte soruların cevapları...

19-04/19/payitaht-sezon-finali-ne-zaman.JPG

Payitaht Abdülhamid yeni sezonda devam edecek mi?

2017'den beri yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Payitaht Abdülhamid, reytinglerdeki başarısını bu sezon da devam ettiriyor. Sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde, sevilen oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali tarihi ve önümüzdeki sezon olup olmayacağı da hayranları tarafından merak edilmeye başlanmştı...

 19-04/19/payitaht-abdulhamid-yeni-sezon-olacak-mi.jpg

Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan habere göre; her cuma akşamı izleyiciyi ekran başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid 31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümü ile sezon finali yapacak... Sevilen dizinin önümüzdeki sezon da heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyici karşısında olması planlanıyor. Bu durumda önümüzdeki sezon, Payitaht Abdülhamid'in izleyicisi ile buluşmaya devam ettiği 4. sezonu olacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin