Erkenci Kuş'un yeni oyuncusu Başak Güroz oldu! Kimdir, nereli, kaç yaşında..

Oyuncu Başak Güroz Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna katıldı.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2019 - 09:47
Magazin

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-07/16/erkenci-kus.png

Daha önce Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye adlı dizide Barış karakterinin arkadaşı Doktor Hülya karakteri ile karşımıza çıkan Başak Güroz, bu kez de sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'ta rol alacak. 

19-07/16/doktor-hulya.jpg

Uzun dizi sezonunda başlayarak yaz döneminde de devam etme kararı alan Erkenci Kuş, yaz dizilerinin de ekranda yer alması ve romantik komedilerin artışı ile reytinglerde düşmeye başladı. Bu düşüşün ardından yayın gününü değiştirme kararı alan dizi, hikayenin içine girdiği kısır döngüyü kırmak için taze kanlar aramaya başladı. 

19-07/16/basaj-guroz.jpg

Güroz'un nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Ancak hikayeye yeni bir soluk kazandırması bekleniyor.. 

Başak Güroz kimdir?

19-07/16/basak-guroz.jpeg

1991 Antalya doğumlu olan Başak Güroz, Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Babası Bulgar göçmeni annesi Antalyalıdır. Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile kısa süren bir evlilik yaşayan Güroz, ilk kez Bizim Hikaye dizisi ile izleyici karşısına çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin