Netflix komedisi Family Business'ın 2. sezonu olacak mı? Karar verildi!

Netflix'in komedi dizisi Family Business'ın geleceği belli oldu. Family Business yeni sezon onayını cebe koydu. Yeni sezon detayları...

Netflix'in Fransız yapımı komedi dizisi "Family Business"ın geleceği hakkında karar verildi!

FAMILY BUSINESS 2. SEZON OLACAK!

Netflix'ten yapılan duyuruya göre dizinin 2. sezonu resmen onaylandı. İlk sezon bölümleri 28 Haziran 2019'da izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezon onayı kararının hızlı çıktığını söyleyebiliriz.

19-07/16/family-business-netflix.jpg

FAMILY BUSINESS YENİ SEZON DETAYLARI

İlk sezonu "İş Planı", "Anlaşma", "Amsterdam Domuzları", "Tohuma Kaçmak", "Pirzolot" ve "Yolun Sonu" olmak üzere altı bölümden oluşan dizinin yeni sezon bölüm sayısı ya da yeni sezon bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Yeni sezon yayın tarihi için tahmin edilen vakit ise 2020'nin yaz dönemi.

Fransa'nın esrarı yasallaştırmak üzere olduğunu öğrenen bahtsız bir girişimci ve ailesinin, kasap dükkanlarını bir esrar kafeye dönüştürmek için uğraşmaya başlamasıyla gelişen olayları konu edinen; How to Sell Drugs Online, Dynasty, The Middle gibi dizilerin bir karışımı olarak lanse edilen, ayrıca Breaking Bad ve Disjointed dizilerinden de esintiler taşıyan Family Business'ın başrollerinde Jonathan Cohen (Joseph Hazan), Gérard Darmon (Gérard Hazan) ve Julia Piaton (Aure Hazan) gibi isimler yer alıyor.

19-07/16/family-business-dizi-1563235322.jpg

Igor Gotesman'ın yaratıcısı olduğu dizide bu isimlere Ali Marhyar (Ali), Olivier Rosemberg (Olivier), Liliane Rovère (Mammy Hazan) ve Tamar Baruch (Jaures) eşlik ediyor.

"Family Business" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin