Mindhunter 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezon detayları!

Netflix'in David Fincher imzalı popüler suç dizisi "Mindhunter"ın 2. sezon yayın tarihi sonunda belli oldu. Mindhunter 2. sezon detayları...

lk sezonuyla büyük beğeni toplayan Netflix dizisi "Mindhunter"ın uzun süren sessizliği sonunda bozuldu!

MINDHUNTER 2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

İlk sezon bölümleri Ekim 2017'de izleyiciyle buluşan dizinin ikinci sezon bölümlerinin dönüş tarihi resmileşti.

KCRW'nun The Treatment podcast'ine konuk olan yürütücü yapımcı David Fincher'ın açıklamasına göre Mindhunter'ın yeni sezon bölümleri 16 Ağustos'ta Netflix platformundaki yerini alacak. Böylelikle Mindhunter hayranlarının neredeyse iki yıla yaklaşan hasreti son bulmuş olacak.

19-07/16/mindhunter-2-sezon.jpg

MINDHUNTER YENİ SEZON KONUSU NE OLACAK?

Mindhunter'ın yeni sezonunun 1979-1981 yılları arasında Atlanta Çocuk Cinayetleri olarak bilinen ve 28 Afro-Amerikan çocuk, ergen ve genç yetişkinin cinayete maruz kaldığı dönemi konu edineceği daha önceden açıklanmıştı.

Charles Manson ile Sam'in Oğlu lakabıyla bilinen David Berkowitz de yeni sezon hikayesinde işlenecek karakterler arasında yer alıyor.

19-07/16/mindhunter-izle.jpg

1970'lerin sonunda iki FBI ajanının cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek canilerle endişe verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açmasını konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv ve Hannah Gross gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonda Charles Manson rolüyle Damon Herriman'ı da göreceğiz.

Yeni sezonda Fincher ile birlikte Charlize Theron, Joshua Donen ve Cean Chaffin projenin yürütücü yapımcılığını üstlenimeye devam edecekler.

MINDHUNTER 2. SEZON TOPLAM 8 BÖLÜM!

Mindhunter'ın ikinci sezonu 8 bölümden oluşuyor.

"Mindhunter" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin