Erol Afşin Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

Kırmızı Oda dizisine bir konuk daha geliyor.

Merve Mutlu
16 Mart 2021 - 12:07
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni bir konuk oyuncu geliyor.

21-03/16/kirmizi.png

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. Psikiyatri kliniiğinde uzmanlara danışan kişilerin yürek dağlayan hikayelerinin anlatıldığı dizinin hikayesine bir isim daha dahil oluyor.

Erol Afşin Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

21-03/16/erol.png

Şimdilerde Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru karakteriyle Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakterinin yer aldığı projeye Erol Afşin konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin