Merve Mutlu
16 Mart 2021 - 14:08
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Doctor Foster adlı çok izlenen yabancı diziden uyarlanarak hazırlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşan Melis Sezen, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. 

21-03/16/sadakatsiz.jpg

Ailesine ve aşka sımsıkı bağlı olan ancak bir gün aldatıldığını anlayan bir kadın olan Asya'nın yaşadığı iç bunalımları ve psikolojisini konu alarak başlayan ve daha sonra eşini aldatan Volkan'ın, sevgilisi Derin ile evlendikten sonra hala Asya'yı sevdiğini fark etmesiyle devam eden dizi, ekranların en sevilen dizilerinden biri olmayı başardı. 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen şubat ayının en çok konuşulanları arasında!

21-03/16/melis-sezen.jpg

MTM (Medya Takip Merkezi) tarafından hazırlanan verilere göre şubat ayının yazılı basın, görsel basın ve internet medyasında en çok konuşulan isimleri belli oldu. Müge Anlı'nın başı çektiği dizinin ilk 20'sine giren isimlerden biri de Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin