Erotizm soslu psikolojik gerilim filmi Deep Water fragmanı geldi! Konusu ne?

Adrian Lyne'ın Sadakatsiz'den bu yana ilk filmi olma özelliğini taşıyan "Deep Water" (Hulu) filminin konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Aşk hikâyesi asla tüm hikâye değildir..."

Ölümcül Cazibe ve Jacob's Ladder filmlerinin yönetmeni Adrian Lyne'nin erotizm soslu psikolojik gerilim filmi "Deep Water"dan beklenen fragman geldi.

18 Mart 2022 Cuma tarihinde dijital yayın platformu Hulu'da yayınlanacak olan filmin tanıtım videosunu haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Ana de Armas ve Ben Affleck ikilisinin başrolleri paylaştığı yapım; vizyon tarihinin birkaç kez değişmesinin ardından, Disney tarafından vizyondan tamamen çekilmiş ve sonrasında filmin ABD'de Hulu'da ve uluslararası arenada Amazon Prime'da yayınlanacağı duyurulmuştu.

SADAKATSİZ'DEN SONRA İLK!

Adrian Lyne'ın 2022 yapımı Unfaithful'dan (Sadakatsiz) bu yana ilk filmi olma özelliğini taşıyan "Deep Water"ın konusu şöyle:

22-03/07/deep-water-film-izle.jpeg

DEEP WATER NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Affleck ve de Armas, etraflarındaki insanlar ölmeye başlayınca birbirleriyle olan ölümcül akıl oyunları çarpık bir hale dönüşen çekici, genç evli bir çifti oynuyor.

Vic ve Melinda Van Allen, evliliklerinde sorun yaşayan bir çiftir. Sevginin giderek azaldığı evliliklerini sonlandırmak istemeyen çift, birbirlerinin başkaları ile görüşmelerine izin vererek boşanmaktan kaçmaya çalışırlar. Ancak Melinda'nın görüştüğü kişilerin tek tek ortadan kaybolması, Vic'in baş şüpheliler arasında yer almasına neden olur.

22-03/07/deep-water-foto1.jpeg

Deep Water'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Lil Rel Howery (Get Out), Tracy Letts (Lady Bird), Rachel Blanchard (Fargo), Dash Mihok (Ray Donovan), Jacob Elordi (The Kissing Booth), Kristen Connolly (House Of Cards), Jade Fernandez (Little) gibi isimler yer alıyor.

Patricia Highsmith'in romanının Zack Helm (Stranger Than Fiction) ve Sam Levinson (Euphoria) tarafından uyarlandığı filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-03/07/deep-water-hulu.jpeg

"Deep Water" (Hulu) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin