NBC dizisi Ordinary Joe 2. sezonuyla dönecek mi?

NBC kanalının geçtiğimiz sonbahar döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizileri arasında yer alan "Ordinary Joe"nun geleceği belli oldu ve 2. sezon gelecek mi sorusu cevabını buldu!

NBC kanalının geçtiğimiz sonbahar döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizileri arasında yer alan "Ordinary Joe"nun geleceği belli oldu!

ORDINARY JOE 2. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal, 13 bölümlük ilk sezonu sona eren dizi ile devam etmeme kararı aldı. Buna göre iptal edilen Ordinary Joe'nun 2. sezonu gelmeyecek!

BEKLENEN KARARDI!

James Wolk'un başrolünde yer aldığı yapım için gelen bu kararın aslında şaşırtıcı olmadığını söylemek gerek! The Sliding Door temalı dizi, ilk sezonu boyunca başarılı bir ekran performansı gösterememiş ve NBC'nin sezon içindeki en düşük reytingli dizisi olmuştu.

Ordinary Joe, yedi günlük izlenme rakamları dahil edildiğinde bölüm başına ortalama 3.3 milyon izleyici ve 0.5 reyting oranı ortalamasıyla her iki ölçümde de NBC'nin bu sezon yayınladığı 10 drama içinde son sırada yer aldı.

22-03/08/ordinary-joe-izle-dizi.jpeg

"ORDINARY JOE" KONUSU

Russel Friend & Garrett Lerner ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Ordinary Joe, hayatının dönüm noktasında önemli bir seçim yapan Joe Kimbreau'nun (James Wolk) üç paralel yaşamını araştırıyor.

Dizi, kararınızı aşka, sadakate veya tutkuya göre vermiş olsaydınız hayatın nasıl farklı görünebileceğini gözler önüne seriyor.

James Wolk'a başrollerde Natalie Martinez (Amy Kindelán), Elizabeth Lail (Jenny Banks), Charlie Barnett'in (Eric Payne) eşlik ettiği Ordinary Joe'nun oyuncu kadrosunda ayrıca David Warshofsky (Frank Kimbreau), Anne Ramsay (Gwen Kimbreau), Adam Rodriguez (Bobby Diaz), Gabrielle Byndloss (Mallory), Jason Burkey (Darren), Jack Coleman (Dr. Douglas Banks) ve Christine Adams (Regina Diaz) gibi isimler yer alıyor.

22-03/08/ordinary-joe-izle.jpeg

20th Television, Universal Television, 6th & Idaho ve 3 Arts Entertainment yapımcılığında hazırlanan yapımın çekimleri Chicago ve Atlanta'da gerçekleşti.

"Ordinary Joe" (NBC) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin