Netflix romantik komedi dizisi Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi 2. sezonuyla döndü! Detaylar!

Netflix'in İtalya yapımı romantik komedi dizisi "Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Netflix'in İtalya yapımı romantik komedi dizisi "Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi" 2. sezonuyla geri döndü!

Kalbi ve umudu kırılmış bekâr Alice'in, karizmatik bir astroloji gurusuyla arkadaş olduktan sonra ruh eşini bulmak için gökteki yıldızlardan medet ummasıyla gelişen olayları konu edinen "Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi (An Astrological Guide for Broken Hearts)"nin yeni sezon bölümleri 08 Mart 2022 Salı tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizinin yeni sezonu da 6 bölümden oluşuyor.

KIRIK KALPLER İÇİN ASTROLOJİ REHBERİ 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, Bindu De Stoppani'nin yaratıcısı olduğu, orijinal ismi "Guida astrologica per cuori infranti" olan dizinin 2. sezonunda neler olacak?

Yeni sezonda; Alice, "Aşkın Yıldızları" adlı programıyla istikrarlı bir başarı yakalasa da Davide'ye olan talihsiz aşkında tahminler bir türlü tutmaz!

Sezonun, süreleri 31 ila 38 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Terazi" (31 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Akrep" (34 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Yay" (31 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Oğlak" (35 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Kova" (33 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Balık" (38 dk.)

22-03/08/guida-astrologica-per-cuori-infranti-2.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; iki haftalık aranın ardından Alice ve Davide birlikte çalışmanın yolunu bulmaya çalışır. Ancak Barbara bir ofis partisine katıldığında işler tuhaf bir hâl almaya başlar.

"KIRIK KALPLER İÇİN ASTROLOJİ REHBERİ" OYUNCULARI

Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi'nin oyuncu kadrosunda başrolleri paylaşan Claudia Gusmano, Michele Rosiello, Lorenzo Adorni üçlüsüne Alberto Paradossi, Esther Elisha, Fausto Maria Sciarappa, Emanuela Grimalda, Lucrezia Bertini, Giancarlo Ratti, Bebo Storti, Maria Amelia Monti gibi isimler eşlik ediyor.

22-03/08/guida-astrologica-per-cuori-infranti.jpeg

Italian International Film & Lucisano Media Group iş birliğiyle hazırlanan ve Silvia Zucca'nın 2015 yılında yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan yapımın 2. sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Guida astrologica per cuori infranti" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin