Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? İlk Tarih Belli Oldu

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Cem Yılmaz konu hakkında ilk açıklamaları yaptı. İşte belirtilen tarihler.

Oğulcan Özsezgi
26 Nisan 2021 - 00:00
Gündem

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak merakla bekleniyor. Cem Yılmaz’ın hikayesi ve tiplemesiyle çok özgün bir işi olarak gelecek yeni proje, şimdiden ilgi odağı.

Yakın zamanda Cem Yılmaz dizide hangi oyuncuların yer alacağını açıklamıştı. Hangi oyuncuların kadroda yer alacağı ortaya çıktıktan sonra, dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da detaylar ortaya çıktı.

Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? Cem Yılmaz Açıkladı

Magazincilere röportaj veren ünlü isim, oyuncu kadrosuna bir kez daha açıklayarak çalışmalara 15 Haziran’da başlayacaklarını duyurdu. Dizinin 15 Haziran’da başlayacak olan çekimlerinin Eylül ayına kadar da sürmesinin planlandığı paylaşıldı.

Ünlü isim tarafından verilen bilgilere göre hedef 2021 yılı değil de hedef 2022 yılı. Bunun için Eylül ayına kadar devam edecek olan çekimler çok sürpriz olmayacaktır.

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı da burada yatıyor. Dizinin 2022 yılının ilk ayları içerisinde Netflix üzerinden yayınlandığını göreceğiz.

Ayrıca dizinin kaç bölüm olacağı konusunda da bilgi var. Bilinen ilk sezonun 8 bölümden oluşacak olması. 8 bölümün ötesinde ikinci sezon gelir mi gelmez mi belli değil. Henüz ikinci sezonu konuşmak için çok erken onu biliyoruz.

21-04/26/ersan-kuneri-ne-zaman-yayinlanacak.jpeg

Zaten Cem Yılmaz’da Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonunun 320 dakika civarında olduğunu söyledi. Bu da dizinin 8 bölüm olacağını kanıtlayan bir başka ipucu oldu.

2022 yılının başında yayınlanacak olan yapım Netflix Türk yapımları içerisinde de bir hayli popüler olacak düşüncesi var. Unutmadan dizide yer alacak olan oyuncuları da yeniden hatırlayalım. Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak isimleri yer alacak.

Dizinin konusunun ne olduğu ve karakterin tam olarak kim olduğu konusunda da farklı bir içerik hazırlayacağız. Öyle ki aslında Erşan Kuneri bilinen bir karakter. Hem GORA hem de Arif V 216 yapımlarında karşımıza çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin