Survivor 2021 Sergen Kimdir? Kaç Yaşında?

Son haftalarda yarışmada öne çıkmaya başlayan Survivor 2021 Sergen kimdir? Yaşı, kilosu, boyu ve yaptığı iş konusunda neler biliyoruz? İşte bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
25 Nisan 2021 - 23:00
Gündem

Adada yılan yemesi gibi farklı hareketleri ile öne çıkan Survivor 2021 Sergen, en çok geçen hafta oylama birincisi olunca odağa oturdu. SMS birincisi olmasının ardından İsmail’in adını söyleyen yarışmacı, bu hareketinden sonra ise yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmeye başladı. Aslında adanın sessiz isimlerinden biri olan Survivor 2021 Sergen kimdir bu da merak edilir oldu.

Son haftalarda gündeme gelen ünlüler yarışmacısının aslında ne iş yaptığı ya da yaşının ne olduğu gibi detayları merak edenler için bu bilgilere geçelim.

Survivor 2021 Sergen Kim?

Balıkesir Ayvalıklı olan yarışmacının tam adı ise Sergen Bayar. 1998 doğumlu olan genç yarışmacı, sporcu bir kişiliğe sahip. Birçok spor dalıyla uğraştığı bilinen genç yarışmacının, profesyonel olarak ise Enka Spor Kulübü sprinterlarından biri olarak görev yaptığı biliniyor.

Fakat başarılı sporcu kariyerine sprinter olarak devam etmemiş ve bir süre sonra bu takımdan ayrılmış. Yarışmadan önce de Survivor 2021 Sergen’in crossfit ve Tenis ile uğraştığı biliniyor.

Başarılı sporcunun merak edenler için boyu ve kilosunu da paylaşalım. Yarışmacı 1.80 boyunca ve 76 kilo. Tabii ki bu değerler yarışmadan önceki değerleri. Yarışmada açık bir şekilde Sergen’in kilo verdiğini görebiliyoruz. Fakat ne kadar kilo verdiğini bilmiyoruz.

21-04/25/survivor-2021-sergen-kimdir.jpg

 

Eğer olur da finale doğru giderse yarışmacıların son kiloları ölçüldüğünde göreceğiz. Bu hafta İsmail ile gerilen ve tartıştığı görülen Sergen’in SMS sıralamasının ne olacağını da bekleyip göreceğiz.

Şimdilik Survivor 2021 Sergen kimdir sorusunu yanıtlamış olduk. Yarışma içerisinde başarılı ismin nerelere gelebileceğini tahmin etmek ise oldukça zor. Bunu yeni yarışlarda görme fırsatını elde edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin