Çukur 4.Sezon 34.Bölüm 2.Fragman da Yayınlandı

Çukur 4.Sezon 34.Bölüm 2.fragmanı da yayınlandı. Fragmana Emmi'nin sahnesi damga vurdu. Peki bu bölüm gerçekten Emmi ölecek mi? Fragmanda neler var?

Oğulcan Özsezgi
25 Nisan 2021 - 22:34
Gündem

Çukur 4.Sezon 34.Bölüm beklediğimizden de heyecanlı geçecek. Yeni bölüm için ilk fragman daha önce yayınlanmıştı. Dün yayınlanan fragmanda, bazı olaylar hakkında da bilgi sahibi olmuştuk. Beklenen ölümlerin gerçekleşeceği yeni fragmanda adeta kesinleşmiş bir durumda karşımıza çıkmıştı. Şimdi Çukur 4.Sezon 34.Bölüm 2.fragman geldi. İkinci fragman biraz daha önemli çünkü yeni fragmanda Emmi hakkında gelişmeler ortaya çıkıyor.

Çukur 4.Sezon 34.Bölüm 2.Fragman Neler Oluyor?

Yeni yayınlanan fragmanda Yamaç’ın Maskeli’den kurtulduğunu görüyoruz. Birinci fragmanda ikili karşı karşıya gelmişti ve adeta kozlarını paylaşacaklarını anlamıştık. Bir rövanş mücadelesinin olacağı görülüyordu. İddialara göre zaten Maskeli karakteri bu hafta diziden ayrılacaktır.

Öyle de olmuş gibi anlıyoruz. Yamaç’ın yüzünde yaralar olsa da Maskeli’yi öldürmüş olacak ki Emmi’yi aramaya koyuluyor.

Bir yandan Yamaç’ın Emmi’yi aradığı görülüyor ama bir yandan da Amca ile Emmi karşı karşıya gelmiş durumda. Amca, Emmi’nin hazırladığı mektubu da yakıyor.

Ardından silahını çıkararak Emmi’ye doğrultuyor. Silah ateşleniyor ama fragmanda Emmi vuruluyor mu ya da vurulmuyor mu belli olmuyor. Yamaç ise silah sesinden sonra irkiliyor ve arkasını dönüyor.

Bu da demek oluyor ki Yamaç, olayın yaşandığı yere çok yakın bir yerde. Emmi vurulacak onu anlıyoruz ama sonunda ne olacak onu anlamamız mümkün değil. Çukur 4.Sezon 34.Bölüm 2.fragman için o ana ilişkin bir görüntü yok. Tahminler bu hafta Maskeli’nin yanında Emmi’nin de diziye veda edeceği yönündeydi.

Çukur 4.Sezon 34.Bölüm yeni fragman, bunu net olarak gösteriyor. Daha doğrusu iddiaların doğru olduğunu ortaya çıkarıyor desek yeridir.

Muhtemelen Emmi vurulacak ve onu Yamaç bulacak. Maskeli’nin tam akıbeti için ise yeni bölümü beklemek lazım. İki karakterin de vedasının nasıl olacağını göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin