Alec Baldwin ve Kelsey Grammer'lı dizi projesi iptal! Dizinin yeni yuvası neresi olacak?

ABC, resmi dizi onayı verdiği Alec Baldwin ve Kelsey Grammer'lı komedi dizisinden resmen vazgeçti! Peki, şimdi ne olacak?

ABC, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru resmi dizi onayı verdiği Alec Baldwin ve Kelsey Grammer'lı komedi dizisinden resmen vazgeçti!

ABC KANALINDAN BALDWIN VE GRAMMER'LI DİZİ İÇİN BEKLENMEDİK KARAR!

Projenin çıkış aşamasında ismi netleşmeyen dizinin deneme bölümü çekimlerinin tamamlanmasının ardından kanal yöneticileri kararını verdi ve projeden çekildi.

Tüm dizi siparişlerinde olduğu gibi kanalın, pilot bölümden sonra projeye devam etmeme seçeneği bulunmaktaydı.

21-04/25/alec-baldwin-kelsey-grammer.jpg

PROJE TAMAMEN RAFA KALKMADI!

Baldwin, Grammer ve Alec Mapa'nın (Ugly Betty, Doom Patrol) rol aldığı çoklu kamera yöntemiyle çekilen dizinin arkasındaki 20th Television yapım şirketi bu beklenmedik kararın ardından projeye yeni bir yuva aramaya başladı. Devam ettirilmek istenen proje için çeşitli kanal ve dijital platformlar ile temas kurulmaya başlandı.

DİZİNİN KONUSU VE MUTFAKTAKİ İSİMLER

Modern Family'den Chris Lloyd ve Vali Chandrasekaran'ın senaryosunu kaleme alıp, deneme bölümünü James Burrows'un yönettiği dizinin hikayesi; savaşan egoları onları birbirinden ayırana kadar 20'li yaşlarında oda arkadaşı olan üç adamı (Grammer, Baldwin and Mapa) merkezine alıyor.

Geçen onlarca yılın ardından bu üçlü her zaman istedikleri yaşamda ilerlemek için tekrar bir araya geleceklerdir.

21-04/25/alec-baldwin-alec-mapa-kelsey-grammer.jpg

Projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Lloyd, Chandrasekaran, Baldwin ve Grammer'a Jason Schrift, Matt DelPiano, Tom Russo, Adam Griffin ve Jeff Morton gibi isimler eşlik etmekte.

ABC'nin iptal ettiği komedi dizisinin kendine yeni bir yuva bulup bulamayacağını ilerleyen dönemde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin