Yasak Elma’ya Kim Veda Edecek? Belli Oldu

Yasak Elma’ya kim veda edecek ortaya çıktı. 108.bölümde veda edecek olan isim çok sürpriz bir isim olacak gibi gözüküyor. İşte veda edeceği söylenen isim.

Oğulcan Özsezgi
24 Nisan 2021 - 23:51
Gündem

Yaşanan tartışmalar, çevrilen işler, entrikalar ve daha fazlasıyla beraber fenomen haline gelen Yasak Elma’da ayrılık zamanı geldi. Bu hafta diziye birinin kesin olarak veda edeceği biliniyordu. Yasak Elma’ya kim veda edecek orası ise bilinmiyordu.

Yeni fragman geldi ona rağmen diziye kimin veda edeceği konusunda bilgi paylaşılmadı. Yeni fragmanda da bu konuda bilgi verilmemesine rağmen sonunda yeni bölümde kimin gideceği sızdırıldı.

Yasak Elma’ya Kim Veda Ediyor?

İddialara göre bu hafta diziye veda edecek olan isim baskını yapan ismin kendisi yani Cansu olacak. Herkesin bulunduğu partiye silahlı baskın yapan Cansu karakteri rastgele ateş ederken gözüküyor. Buna karşın ölen ismin de kendisi olduğu ortaya çıktı.

Fragmanın sonunda bir ölü bir yaralımız var deniyor. Ölecek olan kişinin Cansu olacağı söylendi ama yaralanan kişinin kim olduğu konusunda bilgi yok. Ayrıca yaralanan kişinin durumunun nasıl olduğu konusunda da bilgi yok.

Şimdilik diziye Cansu veda edecek ve Nilperi Şahinkaya’nın Yasak Elma’dan ayrıldığını göreceğiz. Fakat yaralı olarak söylenen kişi kim ve bu kişinin de diziye veda etmesi söz konusu olur mu bilemiyoruz.

21-04/24/yasak-elmaya-kim-veda-edecek-1.jpg

Ayrıca silahla partiyi basmışken Cansu karakterinin nasıl öleceği de merakla bekleniyor. Sonuçta karakter kendisini vurmayacağına göre ya arbede yaşanacak ya da başka biri, diğerlerini kurtarmak için Cansu’yu vuracak. Muhtemelen yaralanan ismi ise Cansu vuracak.

Neyse ki çok beklemeye gerek kalmayacak. Pazartesi yayınlanan yeni bölümde bu detayları öğreneceğiz ve kim yaralanacak ya da Cansu nasıl ölecek ortaya çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin