Gönül Dağı Zahide Kimdir? Ecem Özkaya Kim?

Gönül Dağı Zahide kimdir? Zahide karakteri son bölümlerde neden bu denli öne çıktı? Karaktere hayat veren ünlü isim Ecem Özkaya Kim? İşte cevaplar.

Oğulcan Özsezgi
24 Nisan 2021 - 23:12
Gündem

Gönül Dağı dizisinin son birkaç haftadır en çok odaklanılan karakterlerinden biri Zahide. Çocuklarının velayetini alma çabası içerisine giren karakterin konusunu bir kaç hafta daha göreceğiz. Peki Gönül Dağı Zahide kimdir? Son bölümlerde bu kadar gündeme gelmesinin nedeni tam olarak ne?

Gönül Dağı Zahide Kimdir?

Gönül Dağı Zahide karakteri, dizinin odak noktasındaki isim ve başrol olan Taner’in ablası. Genç yaşta bir hata yaparak yanlış kişiyle evlenen Zahide, 3 çocuğa sahip. Kocasının kendisini terk etmesiyle beraber 3 çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan Zahide, annesi ve kardeşiyle beraber kalıyor.

21-04/24/gonul-dagi-zahide-1-1619294110.jpg

Şu sıralarda karakterin bu kadar çok gündemde olmasının ana nedeni ise eski eşinin birden ortaya çıkması. Yeniden ortaya çıkan eşiyle çocuklarının velayet davasına girişen Zahide, bu yarışı kazanmak için elinden her geleni yapmaya çalışıyor.

Tabii ki Taner, Ramazan, Veysel ve diğer tüm karakterler de ona yardım etmekten çekinmiyor. Sonraki bölümlerde Zahide’nin öyküsü nerelere varacak ve çocuklarını alabilecek mi bunu göreceğiz. Gönül Dağı Zahide kim sorusu yanıt buldu. Karakteri öğrendik. Şimdi karakteri canlandıran Ecem Özkaya’ya geçelim.

Ecem Özkaya Kim?

Başarılı ve bir o kadar da güzel olan oyuncu Ecem Özkaya, 1988 doğumlu tecrübeli bir isim. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, ilk olarak İyi Uçuşlar dizisinde kendisini göstermişti.

Elveda Rumeli, İffet gibi yapımlarda da yer alan başarılı oyuncu, asıl olarak Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde iyice öne çıktı.

21-04/24/gonul-dagi-zahide-2.jpg

 

Biricik karakterini canlandıran ve uzun soluklu projede yer alan oyuncu, şimdi de Gönül Dağı dizisinde kendisini gösteriyor. Unutmadan başarılı oyuncunun bir çocuk annesi olduğunu da ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin