Survivor 2021 Melis Sakatlandı mı?

Survivor 2021 Melis sakatlandı mı merak edilmeye başlandı. Yarış sırasında bir sıkıntı yaşayan ve yere düşen yarışmacı için son durum ne? İşte yaşananlar.

Oğulcan Özsezgi
24 Nisan 2021 - 22:51
Gündem

Survivor 2021 adeta sakatlıkların yarışması haline geldi. Birçok başarılı yarışmacı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etti. Yarışmaya veda etmeyip devam etse bile uzun süre yarışamayan isimler oldu. En son Çağrı sakatlık nedeniyle elenmişti. Bugün yayınlanan yeni bölümde de Survivor 2021 Melis sakatlandı mı sorusu gündemde.

Yeni yayınlanan bölümde başarılı yarışmacı, parkurda çok ters bir hareket yapıyor. Koştuğu sırada Melis’in ayağının açıldığı görülüyor. Dengesiz bir şekilde ayağını açan yarışmacı, acı içerisinde yere yığılıyor.

Survivor 2021 Melis Sakatlandı mı? Son Durumu Ne?

Parkurda file altında sürünme kısmına girerken bir anda kendisini yerde bulan Melis, acıyla bağırınca diğer yarışmacıların da yanına koştuğunu gördük. Bazı yarışmacılar ciddi bir sakatlık olduğunu düşünerek tepki veriyor.

Ayşe ile yarışırken yaşanan durum sonrasında ünlüler takımının yarışmacısı sanıldığı gibi ayağından değil de omzundan sakatlanıyor.

Hemen duruma Doktor Metin Kuş müdahale ediyor. Sanıldığı kadar büyük bir sorun olmadığını görüyoruz. Çok önemli bir durum olmasa da Melis ile Ayşe’nin yarışının durdurulduğunu görüyoruz. Doktor kararı ile yarışmacının oynayabileceği söylendi ama yarışmacı önlem olması açısından da dinlendirildi.

Bu sene sakatlıkların sayısının arttığı düşünülecek olursa, Survivor 2021 Melis korkutmuş oldu ama neyse ki bu sefer bir sakatlık yaşanmadı.

Bu arada geçen haftalarda burnu kırıldığı için bir operasyon geçirmesi gereken Merve de henüz yarışmaya geri dönmüş değil. Önümüzdeki haftalarda Merve’nin de yarışmaya dönmesi bekleniyor. Kesin dönüş tarihi konusunda ise Acun Ilıcalı bir açıklama yapmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin