Menajerimi Ara Final Yapacak mı? Yeni İddialar Geldi

Menajerimi Ara final mi yapacak iddialarına karşı yeni bazı bilgiler ortaya çıktı. Yeni iddialara göre dizi için düşünülen ne? Yeni bölümler devam edecek mi?

Oğulcan Özsezgi
24 Nisan 2021 - 22:30
Gündem

Star TV’nin başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen Menajerimi Ara dizisi, bir süredir düşük reytinglerle gündemde. Şöyle ki aslında dizi çok iyi bir başlangıç yapmış ve özellikle sosyal medyada da geniş bir yankı uyandırmıştı. Aradan geçen haftalarda da güzel ilerleyen ve yoluna iyi devam eden dizi, birkaç hafta sonra gelen rakipleriyle sarsıldı.

İlk etapta dizi Salı günleri yayınlanıyordu ve birçok rakibini de geride bırakmayı başarıyordu. Sonrasında Masumlar Apartmanı geldi. Sonuç olarak reyting pastası bölündü. Aslında burada tahmin edilmeyen Masumlar Apartma’nının başarısı oldu. Psikoloji konusunun yanında çok iyi oyunculukların sergilendiği dizi, bir anda zirveye yerleşti.

Tabii ki rakip dengeleri değiştirince, kendi kitlesine sahip olan Menajerimi Ara dizisi için de gün değiştirme kararı alındı. Yine dizi çizgisini korudu. Fakat bu seferde Teşkilat dizisi gelinde final iddiaları da beraberinde geldi.

Menajerimi Ara Final Yapmayacak Deniyor

Düşen reytinglerden sonra, rakipleri de güçlü olunca dizinin final yapacağı iddiaları gündeme gelmişti. Birçok ünlü ismin yer aldığı yapım final yapar mı diye konuşulurken yeni bazı bilgiler geldi.

Resmi açıklama olmadığı için bu bilgilere de iddia demek gerekiyor ama söylenene göre dizide final kararı söz konusu değil.

21-04/24/menajerimi-ara.jpg

Star TV’nin iddialı yapımı devam ettireceği ve yaz aylarında da dizinin ekrana gelebileceği iddia edildi. Teşkilat gibi bir yapımın sezon finali yapması, reytinglerin yeniden yükselmesi demek. Anlayacağınız şu an gözüken herhangi bir final olmayacağı kararı.

Tabii ki altını tekrar tekrar çiziyorum ki resmi bir paylaşım olmadı. Zaten dizinin final yapacağı iddiaları gelince de resmi olarak final açıklaması yapılmamıştı. Bakalım ilerleyen günler için reyting durumlarında herhangi bir değişim söz konusu olacak mı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin