Çukur 4.sezon 34.bölüm Fragmanı Geldi! Neler Oluyor Neler

Çukur 4.sezon 34.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda çok önemli ipuçlarına yer verilmiş. 34.bölümde kimler ölecek yavaş yavaş kesinleşmeye başladı.

Oğulcan Özsezgi
24 Nisan 2021 - 21:33
Gündem

Çukur 4.sezon 34.bölüm fragmanı çok merak ediliyordu. Çünkü artık sona adım adım gidiyoruz. E birçok karakterin öleceğini de biliyoruz. Hatta her hafta bir isme veda ettiğimiz bölümleri yaşıyoruz.

Her bölüm hareketli geçiyor ve her bölümde yeni sürprizler ortaya çıkıyor. Finali şu an tahmin etmek çok mümkün değil ama bölüm bölüm gidersek ipuçları verme şansımız var. En son yayınlanan fragman da bu konuda önemli. Geçen hafta sızan bilgilerin doğru olduğunu gösteren bir fragman var.

Çukur 4.sezon 34.bölüm Fragmanı Hangi Olayları Gösteriyor?

Fragmanın başında Amca, hastanede Akın’a bazı konuşmalar yapıyor. Yasmin için intihar iddialarını gündeme getiren Amca’nın Akın’ı sinirlendirdiğini görüyoruz. Bu sırada Yasmin’in durumunun da kötüye gittiği net olarak anlaşılıyor.

Fakat bu konuda sır perdeleri henüz kalkmış değil. Diğer bilgi ve en çok merak edilen kısım ise Emmi’nin durumu. Çukur 34.bölümde Emmi ölecek deniyordu.

Fragmanda yer alan ipuçlarına bakacak olursak bu iddia doğru çıkacak. Öyle ki Maskeli Emmi’yi kaçırıyor. Bu sırada yaşananları gören Aliço ise durumu hemen Yamaç’a anlatıp yardım istiyor.

Emmi’nin durumunu fragman içerisinde göremiyoruz ama şu var ki Yamaç ile Maskeli’nin karşı karşıya geldiğini anlıyoruz. Emmi muhtemelen burada öldü ya da ölecek.

Diziden ayrılacağı söylenen diğer bir isim ise Maskeli karakteriydi. Yamaç ile Maskeli karşı karşıya gelince bu iddianın da doğru olduğunu anlıyoruz. Muhtemelen Yamaç, rövanşı alacak ve Maskeli’yi öldürecek. Ama sonrasında neler yaşanacak belli değil.

Yamaç’ın bu kavgadan nasıl çıkacağı konusunda da bilgimiz yok. Çukur 4.sezon 34.bölüm fragmanı sınırlı ipuçlarını içeriyor sonuçta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin