Kırmızı Oda Delikanlı Sadi’nin Söylediği Türkünün Adı Ne? Söz ve Müzik Kimin?

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi’nin söylediği türkünün adı nedir? Türküyü seslendiren isimler arasında en bilineni hangisi? Söz ve Müzik kime ait?

Oğulcan Özsezgi
23 Nisan 2021 - 23:10
Gündem

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi karakteri, birkaç haftadır diziye damgasını vuruyor. Yine bu hafta yayınlanan bölümde de Sadi bir hayli dikkat çekti. Artık yavaş yavaş hikayesinin sonuna gelen Sadi’nin bugünlere de nasıl geldiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bununla beraber karakterde en çok merak edilen noktalardan birisi de seslendirdiği türkü. Hemen her bölümde türküyü duyuyoruz. Peki, Kırmızı Oda Delikanlı Sadi’nin söylediği türkünün adı ne? Sözü ve Müziği kime ait?

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi’nin Söylediği Türkü’nin Adı ve Söz Sahibi

Sadi’nin annesinin kendisine söylediği ve her zorlandığında söylediği türkünün adı “Yollar Seni Gide Gide Usandım” olarak geçiyor. Dizide de bir hayli beğeni toplayan türkünün söz ve müziği de Hasan Durak’a ait.

Daha önce ünlü türkücü Hüseyin Turan tarafından seslendirilen türkü, zaten Hüseyin Turan ile anılmakta. Dizide de türküyü direkt olarak Erkan Petekkaya’dan dinleme fırsatımız oldu.

Zaten ünlü oyuncunun senin bu kadar beğenilmesiyle beraber türkünün kime ait olduğu ve aslında kim tarafından seslendirildiği de araştırılmaya başlandı.

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi karakteri için artık yavaş yavaş sona doğru geliniyor. Karakterin son hikayelerinde yeniden türküyü duyacak mıyız göreceğiz.

Muhtemelen bu hafta çok daha fazla detay ortaya çıkmış olacak. Sadi’nin hikayesinin nasıl bitirileceğini de merakla bekliyoruz.

Tek merak edilen Kırmızı Oda Delikanlı Sadi’nin söylediği türkünün adı değil. Nasıl evlendi ve çocukları kimler bunları da görmeyi umut ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin