Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Masumlar Apartmanı 31.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Gülben'e ne olacak belli oldu. Ayrıca Naci karakterinin de Han'dan kaçıp kaçmayacağı gözüktü.

Oğulcan Özsezgi
23 Nisan 2021 - 22:11
Gündem

Temponun bir türlü düşmediği dizilerden biri olan Masumlar Apartmanı için yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı 31.Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yeni bölümde neler olacağını gördük. En son bölümde Gülben ile Akıl hastası olan Anıl karşı karşıya kalmış ve Anıl Gülben’i çatıda köşeye sıkıştırmıştı.

Yeni bölümde acaba Gülben’e bir zarar gelecek mi derken yeni bölüm fragmanında durum netleşiyor. Bir yandan Naci’nin durumu bir yandan ise Gülben’i durumu için önemli bilgilere yer verilmekte.

Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Fragmanı Yayında ve İşte Olacaklar

Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman Gülben’in eve döneceğini görüyoruz. Yani sanıldığı gibi başına kötü bir şey gelmemiş. Anıl ile bir sahneleri daha var gibi gözüküyor.

Bu demek oluyor ki Anıl, bir süre daha Gülben’in karşısına çıkacak. Fakat Gülben ile Han karşı karşıya gelecek gibi gözüküyor.

Muhtemelen Han, Gülben’in Esat ile görüşmesini istemeyecek ve engellemeye çalışacak. Bunun için de iki kardeş karşı karşıya gelecek.

Naci olayına gelirsek, Masumlar Apartmanı 31.Bölüm fragmanı ile Naci olayında da bir gelişme yaşanacağını anlıyoruz. 30.bölümde Naci kendi çabalarıyla elindeki bağdan kurtulmayı başarmıştı. Acaba kazan dairesinden kurtulacak mı derken, bu bölümde de Naci’nin ses yalıtımı olan bir odada kapatıldığını görüyoruz.

 

Muhtemelen Han onu yakaladı ve bu sefer farklı bir yere kapattı. Ayrıca Naci hocanın Han’ın boğazına bıçak dayadığını da görüyoruz.

Bu sahnede neler olacak bilinmiyor ama Naci, bir şekilde Safiye’ye mesaj göndermeyi başarıyor. Naci’nin Han’ın getirdiği yemeğin içerisine bir not eklemeyi başardığını görüyoruz. Safiye’de bu notu buluyor ve birinin kendinden yardım istediğini anlıyor. Yeni bölümde neler olacak göreceğiz. Heyecan biraz daha artacak gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin