Fantastik dizi Shadow and Bone 1. sezon yayında! Gölge ve Kemik nasıl bir dizi?

Grishaverse romanlarından uyarlanan fantastik dizi "Gölge ve Kemik (Shadow and Bone)" 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı ve oyuncuları...

Karanlıklar Diyarı'nı yok etmek için bir mucizeye ihtiyacımız var... Onun bir benzeri daha yok ve asla olmayacak. Grisha Evreni'ne girmeye hazır olun!

GÖLGE VE KEMİK 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Netflix'in Leigh Bardugo'nun dünya çapında çok satan Grishaverse romanlarından uyarlanan dizisi "Gölge ve Kemik (Shadow and Bone)" 1. sezon bölümleriyle yayında!

Projenin duyurulması, ardından tanıtım videolarının yayınlanmasıyla pek çok kişinin heyecanla beklediği fantastik dizisi Gölge ve Kemik'in 1. sezon bölümleri 23 Nisan 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Eric Heisserer'ın (Bird Box, Arrival) uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

21-04/23/shadow-and-bone-dizisi-foto1.jpg

SHADOW AND BONE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Peki, Shadow and Bone nasıl bir dizi? Konusu ne?

Shadow and Bone'un hikayesi; yetim bir haritacı olan Alina Starkov'un, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkardığında, karanlık güçleri karşısında bulmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Alina, sahip olduğu güce hükmetmekte zorlanırken müttefiklerin ve düşmanların aynı kişiler olabileceğini ve bu ihtişamlı dünyada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark eder. Karizmatik suçlulardan oluşan bir ekibin de içinde bulunduğu çeşitli tehlikeli güçler devrededir ve artık hayatta kalabilmek için sihirden çok daha fazlası gereklidir.

Dizinin, süreleri 45 ile 58 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Işık Patlaması" (52 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Hepimiz Birilerinin Gözünde Canavarız" (52 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Dünyanın Merkezi" (48 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Otkazat'sya" (51 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Bana Kim Olduğunu Göster" (58 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Kalp Bir Oktur" (54 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Karanlıklar Diyarı" (53 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Yas Yok" (45 dakika)

21-04/23/shadow-and-bone-dizisi-foto2.jpg

Jessie Mei Li (Alina Starkov), Ben Barnes (General Kirigan / The Darkling) ve Archie Renaux'un (Malyen "Mal" Oretsev) başrollerde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej Ghafa), Kit Young (Jesper Fahey), Danielle Galligan (Nina Zenik), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Sujaya Dasgupta (Zoya Nazyalensky), Simon Sears (Ivan), Daisy Head (Genya Safin), Zoë Wanamaker (Baghra), Luke Pasqualino (David Kostyk), Julian Kostov (Fedyor Kaminsky) gibi isimler yer alıyor.

21 Laps Entertainment yapımcılığında hazırlanan Shadow and Bone'un yürütücü yapımcı kadrosu Eric Heisserer, Shawn Levy, Pouya Shahbazian, Leigh Bardugo, Dan Levine, Dan Cohen, Josh Barry'den oluşuyor.

SHADOW AND BONE 2. SEZON OLACAK MI?

Çekimleri Budapeşte, Macaristan ve Vancouver, Kanada'da gerçekleştirilen dizinin 2. sezon onayını aldığı kulislerde konuşulsa da henüz Netflix cephesinden resmi bir açıklamanın gelmediğini de belirtelim.

21-04/23/shadow-and-bone-netflix-1619188825.jpg

"Gölge ve Kemik" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin