ÇGH 2 Arif Güloğlu'nun Sağlık Durumu Nasıl? Cenan Adıgüzel Açıkladı

Arif Güloğlu'nun sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşlarından başarılı oyuncu için güzel haberler geldi. İşte başarılı oyuncunun son durumu hakkında detaylar.

Oğulcan Özsezgi
23 Nisan 2021 - 15:53
Gündem

Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncularından biri olan Arif Güloğlu, geçtiğimiz günlerde sağlığı ile ilgili yapılan haberlerle gündem olmuştu. Sevilen oyuncuya lenfoma teşhisi konulmuş ve başarılı oyuncu tedavi altına alınmıştı. Ünlü isim tedavi altına alınırken, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, oyuncuları ve Yılmaz Erdoğan gibi isimlerden destek mesajları yağmıştı. Tedavisinin devam ettiği bilinen genç oyuncunun son sağlık durumu da öğrenildi. Peki, Arif Güloğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncunun yeniden Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 çekimlerine dönmesi mümkün mü? Dönecekse ne zaman dönecek? Gelin bu soruların cevaplarını değerlendirelim.

Arif Güloğlu'nun Sağlık Durumu için Cenan Adıgüzel’den açıklama

Genç oyuncunun rol arkadaşı olan Cenan Adıgüzel, geçtiğimiz günlerde Bebek’te kameralara yansıdı. Muhabirlerle karşılaşan ünlü oyuncuya Arif Güloğlu'nun sağlık durumu soruldu.

Başarılı isim lenfomaya yakalanan genç oyuncuyla neredeyse her gün görüştüklerini belirtirken, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Tedavisinin de devam ettiği belirtilen genç oyuncunun, tedavisi olumlu gidiyor.

Moralinin de yerinde olduğu öğrenilen genç oyuncunun, bir süre daha tedavisinin devam edeceği biliniyor. Her şeyin olumlu gitmesi durumunda başarılı yetenek ne zaman Çok Güzel Hareketler 2 çekimlerine dönecek bu konuda bilgi yok.

21-04/23/arif-guloglunun-saglik-durumu.jpg

Muhtemelen 7-8 bölüm sonra zaten programın sezon finali yapılacak. Arif Güloğlu'nun da yeni sezonda yeniden arkadaşlarının arasına dönmesi bekleniyor.

Dileriz genç oyuncu en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve daha çok projede izleme şansı buluruz. Şimdilik gelişmeler bu şekilde. Ek bir açıklama ya da bilgilendirme olursa biz de sizlerle paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin