Netflix, NASCAR'ın gündemdeki takımı ve sürücüsünün belgeselini yapıyor!

Netflix'ten NASCAR'ın tek zam zamanlı Afrikalı-Amerikalı sürücüsü Bubba Wallace odaklı yeni bir belgesel dizisi yolda! Detaylar...

ABD'nin en çok takip edilen motor yarışları organizasyonu NASCAR'ın tek zam zamanlı Afrikalı-Amerikalı sürücüsü Bubba Wallace odaklı yeni bir belgesel dizisi yolda!

Netflix, Michael Jordan ve Denny Hamlin'in 23XI Racing ekibi için yarışan Bubba Wallace'ı ön plana alıp izleyiciyi 2021 NASCAR sezonunun perde arkasına götürecek belgesel dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NETFLIX BU KEZ NASCAR'IN PERDE ARKASINI GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR!

300 Studios ve Boardwalk Pictures ortak yapımcılığında hazırlanan ve henüz ismi netleşmeyen yapım; izleyicilerin Wallace'ın gözünden 2021 NASCAR sezonunun perde arkasında yaşananlara tanıklık etmesini sağlayacak.

Yapımda; Wallace, Jordan ve Hamlin'in yeni kurulan 23XI Racing takımına ve NASCAR'ın yarışlarda ve ötesinde kapsayıcılık ve eşitliği savunmasına dikkat çekilecek.

21-04/23/bubba-wallace-netflix.jpg

Jordan, Charlotte Observer'dan Rick Bonnell ile yaptığı röportajda neden Wallace'ı yarış pilotu olarak seçmeye karar verdiği konusunda "Hamlin bana Bubba Wallace'ı alma olasılığı olduğunu söylediğinde 'Tamam, bu harika demiştim'. NASCAR'a dahil olacaksam, siyahi bir yönetici olarak siyahi bir yarış pilotu bulmak isterim. Yatırım yapıyorsam kazanmak isterim. Sadece başka bir araba eklemek için orada olmak istemiyorum. Bubba'nın da aynı şekilde hissettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında Nascar'ın tam zamanlı tek siyah yarışçısı olan Bubba Wallace'a çirkin bir saldırı gerçekleştirilmiş ve Alabama'daki Talladega Superspeedway'de Wallace'ın takımı tarafından kullanılan garajda ilmik bulunmuştu. Bir FBI soruşturması Wallace'ın garajında ilmik şeklinde bir ip olmadığını savunurken, NASCAR bunun tersini ortaya koyan bir fotoğraf paylaşmıştı.

21-04/23/bubba-wallace-netflix-1619130316.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Erik Parker'ın (L.A. Burning: The Riots 25 Years Later) üstlendiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Kevin Liles, Nolan Baynes, Kelly G. Griffin (300 Studios); Andrew Fried, Dane Lillegard, Jordan Wynn, Sarina Roma (Boardwalk Pictures); Matt Summers, Tim Clark, Tally Hair (NASCAR) ile Rob Ford'dan oluşuyor.

Yapımın ne zaman izleyiciyle buluşacağı bilgisi önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin