Curb Your Enthusiasm 11. sezon için hayranları sevindiren gelişme!

Curb Your Enthusiasm 11. sezon çekimleri sürerken sürpriz bir isim tekrar sette göründü! Detaylar...

2000-2011 yılları arasındaki sekiz sezonluk serüvenin ardından uzun bir suskunluk sürecine girdikten sonra 2017'de 9. ve 2020'de 10. sezonuyla izleyiciyle buluşan HBO komedi dizisi "Curb Your Enthusiasm" geçtiğimiz yıl içinde 11. sezon onayını almıştı.

Ve dizinin yeni sezon çekimleri sürerken sürpriz bir isim tekrar Curb Your Enthusiasm setinde göründü!

RICHARD LEWIS YENİDEN CURB YOUR ENTHUSIASN SETİNDE!

2010 yılından itibaren dizide kendisinin kurgusal karakterine hayat veren ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden komedyen Richard Lewis, Curb Your Enthusiasm setinde boy gösterirken yeni sezonun bir bölümünde yer alacağını duyurarak hayranlarını ve meslektaşlarını sevindirdi.

21-04/23/richard-lewis-twitter.jpg

Tanıdık kıyafetiyle attığı tweetle hayranlarına haberi veren Lewis, "Benim için harika bir haber! Üç ameliyattan sonra hala iyileşir olmama ve Curb'un 11. sezonunu kaçırmama rağmen LD beni aradı ve bir bölüm çekebilecek kadar güçlü olup olmadığımı sordu. İşte çekim yapmak için setteyim. Çok minnettarım!" ifadelerini kullandı.

Lewis ve David daha önceden yaptıkları açıklamada Lewis'in sağlık sorunları nedeniyle 11. sezonda kurgusal halini oynamak için geri dönemeyeceğini belirtmişlerdi.

21-04/23/richard-lewis.jpg

Lewis'in sürpriz dönüşü, her ne kadar geçici olsa da sette alkışlarla ve iyi dileklerle karşılandı.

Larry David'in hem yaratıcısı olup hem başrolünde yer aldığı dizinin 11. sezonunun başlangıç tarihi henüz belli olmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin