David Attenborough ile Yaşamın Renkleri bambaşka bir dünya sunuyor!

Emmy ödüllü yayıncı ve doğa tarihçisi David Attenborough'un sunuculuğunu üstlendiği bilim ve doğa temalı İngiliz belgesel dizisi "David Attenborough ile Yaşamın Renkleri (Life in Color with David Attenborough)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı!

Dünyamız sandığımızdan daha renkli... Uzun zamandır gözlerimizden gizlenmiş bir dünyayı deneyimlemeye hazır mısınız?

DAVID ATTENBROUGH İLE YAŞAMIN RENKLERİ 1. SEZON NETFLIX'TE!

Emmy ödüllü yayıncı ve doğa tarihçisi David Attenborough'un (Gezegenimiz) sunuculuğunu üstlendiği bilim ve doğa temalı İngiliz belgesel dizisi "David Attenborough ile Yaşamın Renkleri (Life in Color with David Attenborough)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te başladı!

Yenilikçi bir kamera teknolojisinden yararlanan bu göz alıcı ve büyüleyici belgesel dizisi, doğayı yeni bir bakış açısından keşfe çıkarak hayvanların renkleri nasıl kullandığını inceleyip izleyiciye aktarıyor.

21-04/23/life-in-colour-netfix-poster.jpg

Dünyamızın yaşamı ve güzelliğini kutlayarak karşı karşıya kaldığı çevresel tehditlere dikkat çekmek amacıyla ortaya çıkan 22 Nisan Dünya Günü'nde (Earth Day) yayınlanan belgesel dizinin 3 bölümü bugün itibarıyla izlenebilmekte.

DAVID ATTENBROUGH İLE YAŞAMIN RENKLERİ BÖLÜMLERİ

Süreleri 44 ile 50 dakika arasında değişen bölümler şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Renkleri Görmek (Seeing in Colour)" - 50 dakika
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Renklerde Saklanmak (Hiding in Colour)" - 50 dakika
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Renklerin Peşinde (Chasing Colour)" - 44 dakika

Humble Bee Films, SeeLight Pictures ve BBC ortak yapımcılığında hazırlanan David Attenborough ile Yaşamın Renkleri'nin yürütücü yapımcılığını Sharmila Chowdhury, Stephen Dunlevy ve Colette Beaudry üstleniyor.

21-04/23/life-in-colour-netfix-foto.jpg

Adam Geiger, Sally Thomson, Nick Green ve Bridget Appleby ise bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isimler.

"Life in Color with David Attenborough" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin