Survivor 2021 Çağrı Elendi! Peki Neden?

Survivor 2021 Çağrı elendi. Bir süredir sakatlıkla uğraşan Çağrı için detaylı açıklamaları Acun Ilıcalı yaptı. Peki yarışmacının elenmesinin sebebi ne?

Oğulcan Özsezgi
23 Nisan 2021 - 00:38
Gündem

Survivor 2021’in 22 Nisan’da yayınlanan bölümünde bir acil durum konseyinin toplanacağını açıklamıştık. Yayınlanan fragmanda konsey için duyuru yapılmış ve bir yarışmacının eleneceği söylenmişti. Fakat kimin eleneceği konusunda detaylar açıklanmamıştı. Herkes yakın zamanda burnu kırılan Merve’nin yarışmadan eleneceğini düşünmüştü. Fakat öyle olmadı ve Survivor 2021 Çağrı elendi.

İzlemeyenler veya takip edemeyenler için merak edilen ise yarışmacının neden elendiği oldu. Bu konuda da Acun Ilıcalı uzun bir açıklama yaptı. Durum hakkında detayları ve nedenleri duyurdu.

Survivor 2021 Çağrı Neden Elendi?

Aslında uyarıldıktan sonra yarışmaya daha iyi bir şekilde devam eden Çağrı’nın elenmesinin arkasında yatan neden sakatlık. Birkaç bölüm öncesinde ünlü yarışmacının dizinden sakatlandığını görmüştük. Sakatlığın uzun süre devam ettiği ve kontrollerin de Doktor Metin Kuş tarafından yapıldığı belirtilmişti.

Zaten kontrollerin uzun sürmesi de kafaları karıştırdı. Bugün yayınlanan bölümde ise Acun Ilıcalı, yarışmacının dizindeki sakatlığın sanılandan daha büyük olduğu söyledi. Sakatlığın artmaması için de Survivor 2021 Çağrı elendi.

21-04/23/survivor-2021-cagri-elendi.jpg

 

Yarışmadan ayrılan isim sakatlık üzerine ayrılan bir başka yarışmacı oldu ki zaten bu sezon sakatlık nedeniyle çok sayıda yarışmacı erken veda etmek zorunda kaldı.

Merve’nin durumu hakkında ise ek bir durum yok gibi gözüküyor. Muhtemelen burnu kırılan Merve yakın zamanda yarışmaya geri dönecek. Bu konuda da detayları zamanla göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin