22 Nisan Survivor 2021 Acil Durum Konseyi Neden Toplandı?

22 Nisan Survivor 2021 acil durum konseyi neden toplanıyor? Adaya veda edecek olan bir isim mi var? Peki ilk bilgilere göre adaya kim veda edecek?

Oğulcan Özsezgi
23 Nisan 2021 - 00:20
Gündem

En son Reşat’ın elendiği Survivor 2021 yarışmasında yeni bir hafta başlıyor. Yeni oyunlarla başlayacak olan haftanın, henüz başında ise ilginç bir olay yaşanıyor. Aslında konsey günü olmamasına karşın 22 Nisan Survivor 2021 acil durum konseyi toplanıyor. Acil durum konseyi neden toplandı bu konuda da bilgiler elde edilmiş durumda. Kısa süre önce yayınlanan yeni fragman sorulara yanıt oluşturdu.

Kim Veda Edecek? 22 Nisan Survivor 2021 Acil Durum Konseyi Neden Toplandı?

Acil durum konseylerinin neden toplandığı genel olarak biliniyor. Konseyler toplanıyor çünkü genelde yarışmanın normal seyri dışında bir yarışmacının elendiği açıklanıyor.

Ya bir diskalifiye olayı olduğu zaman ya da bir yarışmacı sakatlandığı zaman konseyin toplandığını görüyoruz. Bu sefer de benzeri bir durum söz konusu olacak. Konseyin toplanmasının ana nedeni bir yarışmacıya veda edilecek olması. Zaten yayınlanan fragmanda da Acun Ilıcalı açık bir şekilde bir yarışmacının yarışmaya veda etmesinin gerektiğini dile getiriyor.

Ünlü isim yarışmacının kim olduğunu ise fragmanda açıklamıyor. Fakat elde ettiğimiz ipuçları var. Başta Aleyna Kalaycıoğlu’nun ciddi bir şekilde ağladığını görüyoruz. Fakat gönüllüler takımında herhangi bir eksik olmadığı gözüküyor.

 

Yani herkes konseyde gibi gözüküyor. Ayrıca sakatlık durumu olduğu bilinen Poyraz da orada ve zaten Poyraz ile Aleyna’nın çok iyi anlaşamadığı da biliniyor. O yüzden bu ipucundan bir anlam çıkarmak çok mümkün olmadı.
İkinci ipucu ise İlayda’nın ağlamış olması.

Burada İsmail’in de moralinin bozuk olduğu gözüküyor. Ünlüler takımında ise Merve yok. Burnu kırılan yarışmacı daha önce hastaneye kaldırılmıştı ve hala geri dönmedi.

Aslında Acun Ilıcalı geçene bölümde Merve’nin durumunun iyi olduğunu söylemiş ve geri döneceğini belirtmişti. Fakat farklı bir durum oluşmuş olabilir. Şimdilik gideceği düşünülen isim Merve. Yine de 22 Nisan Survivor 2021 acil durum konseyi sırasında yapılacak olan resmi açıklamayı beklemek lazım.

Güncelleme 

Herkes Merve gidecek olarak düşünürken, Acun Ilıcalı sakatlıktan dolayı Çağrı'nın gittiğini açıkladı. Dizindeki sorundan dolayı Çağrı yarışmadan ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin