Exxen İlginç Bazı Olaylar Konusu Ne? Oyuncuları Kimler?

İlginç Bazı Olaylar konusu nedir? Exxen'de yayınlanan yerli dizinin oyuncuları içerisinde kimler var? İşte İlginç Bazı Olaylar oyuncuları ve dizinin konusu.

Oğulcan Özsezgi
22 Nisan 2021 - 22:33
Gündem

Dijital yayın platformlarının giderek artmaya başladığı şu günlerde, Exxen yavaş yavaş yıldızını parlatmaya başladı. İlk yapımlar hemen isteneni vermemiş ve platform biraz geri kalmıştı. Fakat yeni yapımlar sevilen yapımlar oldu. Bunlardan birisi de çok kısa bir süre önce yayınlanan İlginç Bazı Olaylar oldu. İbrahim Büyükak tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini de yine İbrahim Büyükak’ın yapmış olduğu dizinin konusu da merak ediliyor. Gelin hem İlginç Bazı Olaylar konusu ne ona bakalım hem de oyuncu kadrosundan konuşalım.

İlginç Bazı Olaylar Konusu Nedir?

Exxen’de yayınlanan dizinin senaryosunu dediğimiz gibi İbrahim Büyükak üstleniyor. Dizide alternatif bir hikaye ele alınıyor. İbrahim karakteri, kendi hedefleri ve kendi hayallerine yürümeseydi neler yaşanacaktı sorusuna cevap aranıyor.

Yaşı 37 olmasına karşın ailesinin yanında yaşamaya devam eden İbrahim, bir yandan ailesiyle mücadele ediyor ve bir yandan da gerçekleşmeyen hayallerini, hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Tabii ki bu süreçte komediyi sonuna kadar yaşıyoruz diyebiliriz.

Bir yandan hayalleri peşinde koşmak isteyen bir yandan da ailesi ile uğraşan İbrahim’in önemli bir sorununu daha göreceğiz. Daha doğrusu dizide bir odak noktası daha olacak. O odak noktası da karakterin eski nişanlısı. Her şey yetmezmiş gibi İbrahim bir de güzel nişanlısı tarafından terk edilecek.

Komedi yönü ağır basan dizinin Exxen’de ne kadar ilgi ile karşılanacağını göreceğiz. İlk bölümler şimdiden başarılı bulundu. İlginç Bazı Olaylar konusu değerlendirildiğinde komediye de tam yatkın bir dizi.

Bakalım diğer bölümlerde daha neler yaşanacak? Biz geçelim dizinin oyuncu kadrosuna.

İlginç Bazı Olaylar Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosu çok zengin. Başta İbrahim Büyükak yazan ve yöneten olmasının dışında ayrıca başrol olarak görev alıyor. Diğer oyuncular ise;

  • Zafer Algöz
  • Özgür Emre Yıldırım
  • Füsun Demirel
  • Meral Çetinkaya
  • Cemre Ebuzziya
  • İdil Sivritepe

21-04/22/lginc-bazi-olaylar-konusu.jpg

Dizinin konusu ve İlginç Bazı Olaylar oyuncuları bu şekilde. Dizinin yeni bölümlerini Exxen üzerinden izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin