Camdaki Kız Sema Kimdir? Sema Nasıl Öldü?

Camdaki Kız Sema kim? Feride neden sürekli olarak Sema'yı görüyor? Peki Sema neden öldü? İşte merak edilen karakter hakkında bilinen her şey.

Oğulcan Özsezgi
22 Nisan 2021 - 21:00
Gündem

Aldı yürüdü diyeceğimiz yapımlardan biri olan Camdaki Kız, bugün yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizide henüz 3.bölümdeyi ama 3.bölümden anlatılan hikaye bir hayli etkileyici bulundu ve karakterler araştırılmaya başlandı. Şu ana kadar dizide iki gizemli karakter vardı. Bunlardan birisi Muzo karakteri bir diğeri de Sema karakteri. Muzo karakterinin sırrı az çok ortaya çıktı. Şimdi ise “Camdaki Kız Sema kimdir?” soruları sorulmaya başlandı.

Nalan’ın annesi olarak bilinen Feride tarafından hayali görülen Sema, 3.bölüme de damgasını vuracak. Peki, merak edilen bu karakter aslında kim ve Sema nasıl öldü?

Camdaki Kız Sema Kim?

Sema, Feride ile Adil’in gerçek kızları. Çok iyi bir çocukluk geçirmiş ve en iyi okullara gitmiş bir genç kız. Aslında Adil ile Feride’nin de mutluluk kaynağı. Sema aynı zamanda Nalan’ın da gerçek annesi. Çocukluğu iyi geçmiş ve iyi bir ailenin içerisinde yetişmiş olsa da ne yazık ki Sema’nın başına çok kötü bir olay geliyor ve Sema tecavüze uğruyor.

Bundan sonra ise hayat tüm aile için cehenneme dönüyor. Yaşanan istismardan sonra dünyaya gelen çocuk ise dizinin ana karakteri olan Nalan. Yani aslında Feride, Nalan’ın anneannesi. Adil ise dedesi. Fakat ikili Nalan’ı kızları gibi büyütüyor.

21-04/22/camdaki-kiz-sema-kim.jpg

Camdaki Kız Sema Nasıl Öldü?

Camdaki Kız Sema nasıl öldü bu da merak edilen kısımlardan ama dizinin de kader noktalarından biri. Sema, Nalan’ı dünyaya getirirken hayatını kaybediyor. Çok küçük bir yaşta vefat ediyor. Feride’nin de Sema karakterinin hayalini sürekli görmesi bu konudaki travması olarak değerlendirilebilir.

Buradan da Nalan üzerinde neden bu kadar baskılı davrandığını anlıyoruz. Henüz 3.bölümdeyiz. İlerleyen bölümlerde Camdaki Kız Sema kim daha detaylı işlenecektir. Daha çok sürpriz göreceğiz gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin