34.Bölüm Kırmızı Oda Miço Nasıl Öldü? Sadi Ayrılacak mı?

Kırmızı Oda Miço nasıl öldü? 34.Bölüm Kırmızı Oda fragmanında bu konuda bilgi elde etme şansımız oldu. Peki, Miço karakteri nasıl veda edecek?

Oğulcan Özsezgi
22 Nisan 2021 - 20:47
Gündem

Kırmızı Oda 23 Nisan Cuma günü 34.bölümle ekranlara gelecek. Yeni bölümde daha çok Vahit ve Zafer’e odaklanıldığını göreceğiz. Ama bir yandan da Delikanlı Sadi’nin hikayesi devam edecek. Hatta bu hafta cevap aranan bazı sorular da yanıt bulacak. Mesela Kırmızı Oda Miço nasıl öldü? Bu sorunun cevabını alacağız çünkü yeni bölüm fragmanında da bu konuda bir detaya yer veriliyor.

Muhtemelen Delikanlı Sadi için artık hikayenin sonu geliyor. Daha önce Cemre nasıl öldü onu görmüştük. Şimdi ise Miço’nun hikayesi gözükecek.

Kırmızı Oda Miço Öldü mü? 34.Bölüm Delikanlı Sadi Hikayesi Bitecek mi?

En son yayınlanan 33.bölümde, Delikanlı Sadi ve arkadaşı Miço, Emre’nin intikamını almak için Hamdi Baba’ya gitmişti. Sokak çocuklarına yardımcı olan Hamdi Baba, Abdullah karakterini sonunda yakalamış ve çocukları onun elinden kurtarmıştı.

Sadi yayınlanan son bölümde, artık Miço ile beraber Hamdi Baba’nın yanına girdiklerini söylemişti. Zaten Kırmızı Oda Miço nasıl öldü sorusunun cevabı da Abdullah karakterinde değil.

Yeni yayınlanan fragmana göre Miço, bu bölümde annesini sıkıştıran bir adamı görecek. Annesi ile adam tartışırken Miço, annesini kurtarmak için koşacak ve araya girecek.

Sonrasında ise annesiyle tartışan adam tarafından da bıçaklanacak gibi gözüküyor. Artık Delikanlı Sadi karakterinin çocukluğunu canlandıran karakterin Miço diyerek bağırdığını görüyoruz. Zaten Miço karakterinin öleceği düşünülüyordu.

Cemre’den sonra Sadi’nin Miço karakterini de kaybedeceği düşünülüyordu. Fakat bunun nasıl olacağı konusunda bir bilgi paylaşılmamıştı. 34.bölüm Kırmızı Oda fragmanı sonrasında Miço’nun nasıl öleceği konusunda da detayları görmüş olduk.

23 Nisan’da ekrana gelecek olan bölümde Delikanlı Sadi’nin hikayesinin bitip bitmeyeceğini de göreceğiz.
Şimdilik kesin bir bilgi yok. Belki bir hafta kadar daha uzayabilir. Belki bu hafta hikayesi son bulabilir. Sevilen karakterin başka bir dizide rol alıp almayacağı konusunda ise bilgi yok.

Güncelleme

34.bölümde Miço karakterinin ölmediğini, bıçak yarasından kurtulduğunu gördük. Fakat Miço, annesinin durumuna daha fazla dayanamadığını söyleyerek ve Hamdi Baba'nın yanında Sadi'nin rahat olduğunu görerek Sadi'nin yanından ayrılıyor. Sadi'ye bir mektup bırakan isim, böylece diziden ayrılmış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin