Mucize Doktor’dan Ayrılan Reha Özcan, Seksenler ile Dönüyor

Mucize Doktor'un yıldız ismi Reha Özcan Seksenler dizisine katılıyor. Hem Birol Güven hem de usta oyuncu açıklamalar yaptı. Peki karakter belli mi?

Oğulcan Özsezgi
22 Nisan 2021 - 16:36
Gündem

FOX TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor, 49.bölümde başarılı bir oyuncusuna veda etmişti. Reha Özcan hikaye gereği olarak diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Yıldız oyuncu diziden ayrıldıktan sonra ise yeni projelerle gündeme gelecek deniyordu. İşte o beklenen haber de geldi. Ünlü oyuncu Seksenler dizisi ile geri dönüyor.

Reha Özcan Artık Seksenler Dizisi ile Ekranlarda Olacak

Yapılan paylaşımlara göre ünlü oyuncu artık bir dönem dizisi olan Seksenler’de yer almaya başlayacak. Konu hakkında bizzat ünlü ismin yapmış olduğu bir açıklama da var.

Bu açıklamada başarılı oyuncu 1965 doğumlu olduğunu dile getiriyor ve 1980’li yılların kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguluyor. Bu nedenle yeni dizide yer almaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirten Özcan, çok yakında çekimlere de başlamış olacak.

Yakın zamanda usta oyuncu Rasim Öztekin’in ani vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan dizinin senaristi ve yapımcısı Birol Güven’den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Güven, yaptığı açıklamada haberi doğruladı ve bundan sonraki bölümlerde çok değerli bir oyuncunun kendileriyle beraber olacağını söyledi.

21-04/22/reha-ozcan.jpg

Daha önce Bizim Hikaye ve yakın zamanda da Mucize Doktor dizilerinde yer alan usta oyuncunun hangi rolü üstleneceği konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı.

Muhtemelen diziye yeni bir karakter olarak dahil olacak. Mevcut karakterlerde bir değişiklik olmayacağını düşünüyoruz. Burada iş biraz da Birol Güven’in kalemine kalıyor.

Usta isim, başarılı oyuncuyu diziye en iyi şekilde dahil edecektir diyebiliriz. Bakalım bundan sonraki bölümlerde Reha Özcan, Seksenler dizisine ne kadar hareket getirecek? İzleyip göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin